Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
HK White Cats The trollers
Avalanche Tactiek trollers
42% Balbezit 58%
70% Spel op eigen helft 30%
6 Doelpogingen 25
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
35.4 gemiddelde waardering 46.2
good Schieten solid
average Passen good
weak Verdedigen solid


1e minuut.
Duilach geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hajducki met een snelle inworp. Geddes geeft een hoge lob. Paul maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

4e minuut.
Węglocki geeft de bal voor. Hajducki heeft problemen om de bal te vangen. Francuz is nu in balbezit. Francuz schiet op doel. Tùng Minh probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
HK White Cats - The trollers 1:0

8e minuut.
Laing is nu in balbezit. Laing met een sublieme pass. Paul rent richting de bal. Paul draait met de bal, schiet en ... Sebastian David maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
HK White Cats - The trollers 1:1

14e minuut.
Hajducki heeft problemen om de bal te vangen. Hajducki met een sublieme pass. Geddes bereikt de bal nog maar net als eerste. Geddes geeft de bal voor. Borowiecki maakt een snoekduik en kopt de bal. Sebastian David probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Klungelig pakt Brzęk de bal. van Hoye bereikt de bal nog maar net als eerste. van Hoye speelt de bal door. Paul rent richting de bal. Paul schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Paul onderschept slim de pass. Paul passt de bal zonder na te denken. Geddes geeft de bal voor. Borowiecki is nu in balbezit. Borowiecki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
HK White Cats - The trollers 1:2

32e minuut.
Laing probeert naar een medespeler te passen. van Hoye met een sublieme pass. Fuliang probeert naar een medespeler te passen. Paul bereikt de bal nog maar net als eerste. Paul schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
HK White Cats - The trollers 1:3

41e minuut.
Fuliang is nu in balbezit. Fuliang passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Paul de bal. Paul draait met de bal, schiet en ... Sebastian David maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HK White Cats - The trollers 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HK White Cats 69%, The trollers 31%.
HK White Cats - The trollers 1:4

53e minuut.
Brzęk speelt de bal door. Laing bereikt de bal nog maar net als eerste. Laing passt de bal met de wreef. Paul bereikt de bal nog maar net als eerste. Paul draait met de bal, schiet en ... Sebastian David verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Hajducki speelt de bal door. Geddes bereikt de bal nog maar net als eerste. Geddes probeert naar een medespeler te passen. Paul rent richting de bal. Paul haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Fuliang rent richting de bal. Fuliang geeft een hoge lob. Paul rent richting de bal. Paul schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
HK White Cats - The trollers 1:5

69e minuut.
van Hoye speelt de bal door. Geddes rent richting de bal. Geddes speelt de bal door. Paul is nu in balbezit. Paul draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Borowiecki met een sublieme pass. Laing is nu in balbezit. Laing passt de bal met de wreef. Paul rent richting de bal. Paul draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Geddes passt de bal in één keer door. Fuliang rent richting de bal. Fuliang passt de bal met de wreef. Paul bereikt de bal nog maar net als eerste. Paul haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
van Hoye kopt de bal weg. Daar is Tratz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paul verovert de bal door een tackle van achteren. Paul haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Zois de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Inworp. Illanes komt het veld opgelopen. Flessas komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Tratz probeert de bal aan de voet te houden. Borowiecki probeert naar een medespeler te passen. Paul rent richting de bal. Paul haalt uit met een fantastische trap. Sebastian David probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
HK White Cats - The trollers 1:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HK White Cats 71%, The trollers 29%.
HK White Cats - The trollers 1:6