Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
HK White Cats Soccer City CF
Avalanche Tactiek 433
57% Balbezit 43%
28% Spel op eigen helft 72%
23 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.3 gemiddelde waardering 20.1
good Schieten weak
average Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


7e minuut.
Chun Wah onderschept slim de pass. Chun Wah speelt de bal door. Dajka probeert naar een medespeler te passen. Francuz rent richting de bal. Francuz haalt uit met een fantastische trap. Ka Sing probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Sai Kit is nu in balbezit. Sai Kit probeert naar een medespeler te passen. Man Ki bereikt de bal nog maar net als eerste. Man Ki haalt uit met een fantastische trap. Sebastian David probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Molęda trapt de bal weg van het doel. Tešović kan de bal niet met de borst controleren. Tešović passt de bal zonder na te denken. Francuz rent richting de bal. Francuz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Duilach geeft een lange en hoge pass. Daar is Chung Man, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Francuz is nu in balbezit. Francuz draait met de bal, schiet en ... Ka Sing probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
HK White Cats - Soccer City CF 1:0

30e minuut.
Francuz onderschept slim de pass. Papin is nu in balbezit. Papin passt de bal zonder na te denken. Francuz bereikt de bal nog maar net als eerste. Francuz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
HK White Cats - Soccer City CF 2:0

34e minuut.
Duilach speelt de bal door. Chun Wah probeert de bal aan de voet te houden. Tešović met een sublieme pass. Francuz is nu in balbezit. Francuz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Ka Sing trapt de bal weg van het doel. Dajka rent richting de bal. Dajka probeert naar een medespeler te passen. Papin rent richting de bal. Papin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
HK White Cats - Soccer City CF 3:0

40e minuut.
Dajka geeft een hoge lob. Siu Kei heeft problemen om de bal te vangen. Tešović probeert naar een medespeler te passen. Francuz rent richting de bal. Francuz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HK White Cats 30%, Soccer City CF 70%.
HK White Cats - Soccer City CF 3:0

49e minuut.
Tešović zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chun Wah rent richting de bal. Ka Lok bereikt de bal nog maar net als eerste. Chun Wah verovert de bal door een tackle van achteren. Chun Wah draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

54e minuut.
Ka Sing trapt de bal weg van het doel. Tešović rent richting de bal. Tešović met een sublieme pass. Papin rent richting de bal. Papin schiet op doel. Ka Sing kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Chun Wah met een sublieme pass. Chi Ming bereikt de bal nog maar net als eerste. Tešović tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tešović krijgt een gele kaart. Chi Ming raakt geblesseerd tijdens het duel. Chun Ngai zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Molęda de bal. Man Ki is nu in balbezit. Man Ki schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Chung Man rent richting de bal. Chung Man geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dajka met de inworp. Francuz probeert de bal met de borst te controleren.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Daar is Jian, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dajka probeert naar een medespeler te passen. Jian bereikt de bal nog maar net als eerste. Francuz verovert de bal door een tackle van achteren. Francuz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Dajka met de inworp. Chun Wah rent richting de bal. Chun Wah probeert naar een medespeler te passen. Francuz rent richting de bal. Francuz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Tešović kopt de bal weg. Daar is Chung Man, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Francuz is nu in balbezit. Francuz haalt uit met een fantastische trap. Ka Sing probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
HK White Cats - Soccer City CF 4:0

82e minuut.
Sebastian David met een harde bal richting middenveld. Dajka kopt de bal weg. Francuz rent richting de bal. Francuz draait met de bal, schiet en ... Ka Sing maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HK White Cats - Soccer City CF 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HK White Cats 26%, Soccer City CF 74%.
HK White Cats - Soccer City CF 5:0