Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ThreeKingdom Sokker HK White Cats
442 Tactiek Avalanche
54% Balbezit 46%
49% Spel op eigen helft 51%
7 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26.5 gemiddelde waardering 34.4
weak Schieten good
poor Passen average
average Verdedigen poor


4e minuut.
Siu Yuen onderschept slim de pass. Siu Yuen passt de bal zonder na te denken. Tratz is nu in balbezit. Doroftei verovert de bal door een tackle van achteren. Doroftei geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Higuera kopt de bal weg. Tešović met een sublieme pass. Papin probeert de bal aan de voet te houden. Francuz rent richting de bal. Francuz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Tešović heeft problemen om de bal te vangen. Tratz rent richting de bal. Tešović probeert naar een medespeler te passen. Papin rent richting de bal. Papin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Tsz Kwan is nu in balbezit. Tsz Kwan geeft de bal voor. Tratz bereikt de bal nog maar net als eerste. Moses verovert de bal door een tackle van achteren. Moses schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Tešović zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chun Wah bereikt de bal nog maar net als eerste. Chun Wah geeft een hoge lob. Papin rent richting de bal. Papin schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Inworp. Hon Hing met een snelle inworp. Tratz rent richting de bal. Moses onderschept slim de pass. Moses geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Tsz Kwan verovert de bal door een tackle van achteren. Doroftei is nu in balbezit. Doroftei speelt de bal door. Ka Sing bereikt de bal nog maar net als eerste. Ka Sing haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Doroftei passt de bal met de wreef. Moses is nu in balbezit. Tratz is nu in balbezit. Moses verovert de bal door een tackle van achteren. Moses haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
ThreeKingdom Sokker - HK White Cats 1:0

34e minuut.
Chun Wah geeft een hoge lob. Daar is Francuz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tsz Kwan legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Francuz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Francuz kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

38e minuut.
Tsz Kwan rent richting de bal. Papin onderschept slim de pass. Papin met een sublieme pass. Francuz is nu in balbezit. Francuz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ThreeKingdom Sokker 45%, HK White Cats 55%.
ThreeKingdom Sokker - HK White Cats 1:0

47e minuut.
Correa geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hon Hing zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Moses geeft een lange en hoge pass. Sebastian David probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Daar is Hon Hing, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hon Hing geeft de bal voor. Klungelig pakt Moses de bal. Ka Sing rent richting de bal. Ka Sing draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

50e minuut.
Siu Yuen rent richting de bal. Siu Yuen geeft een hoge lob. Papin rent richting de bal. Tešović is nu in balbezit. Tešović geeft de bal voor. Tat Kong bokst de bal weg. Francuz maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Francuz rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ThreeKingdom Sokker - HK White Cats 1:1

58e minuut.
Chun Shun speelt de bal door. Kin Fung heeft problemen om de bal te vangen. Francuz rent richting de bal. Francuz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ThreeKingdom Sokker - HK White Cats 1:2

82e minuut.
Tratz verovert de bal door een tackle van achteren. Tratz met een sublieme pass. Francuz rent richting de bal. Francuz schiet op doel. Tat Kong probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ThreeKingdom Sokker - HK White Cats 1:3

89e minuut.
Higuera rent richting de bal. Higuera geeft de bal voor. Tešović kopt de bal weg. Papin is nu in balbezit. Papin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ThreeKingdom Sokker - HK White Cats 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ThreeKingdom Sokker 52%, HK White Cats 48%.
ThreeKingdom Sokker - HK White Cats 1:4