Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fierce Bay Bohemian Elephants
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
39% Spel op eigen helft 61%
14 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 18.7
weak Schieten average
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Wing Kin is nu in balbezit. Wing Kin probeert naar een medespeler te passen. Shu San probeert naar een medespeler te passen. Junsheng bereikt de bal nog maar net als eerste. Junsheng schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Min Tong bereikt de bal nog maar net als eerste. Min Tong geeft een lange en hoge pass. Chen kopt de bal weg. Daar is Junsheng, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Junsheng haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Doeltrap. Chi Lun trapt de bal weg van het doel. Chen heeft problemen om de bal te vangen. Tak Sum bereikt de bal nog maar net als eerste. Tak Sum geeft de bal voor. Chi Lun bokst de bal weg.

13e minuut.
Chi Hong heeft problemen om de bal te vangen. Kam Chiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kam Chiu met een sublieme pass. Gang bereikt de bal nog maar net als eerste. Gang haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Chi Hong speelt de bal door. Lai Tung bereikt de bal nog maar net als eerste. Lai Tung speelt de bal door. Gang bereikt de bal nog maar net als eerste. Gang schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Man Kwong geeft de bal voor. Inworp. Lai Tung zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kam Chiu is nu in balbezit. Kam Chiu geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Tak Sum onderschept slim de pass. Tak Sum geeft de bal voor. Chi Ming probeert de bal aan de voet te houden. Junsheng is nu in balbezit. Junsheng schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Doeltrap. Chi Lun met een harde bal richting middenveld. Kam Chiu kopt de bal weg. Gang bereikt de bal nog maar net als eerste. Gang schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fierce Bay - Bohemian Elephants 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fierce Bay 37%, Bohemian Elephants 63%.
Fierce Bay - Bohemian Elephants 0:1

49e minuut.
Tak Sum probeert de bal met de borst te controleren. Chen onderschept slim de pass. Chen speelt de bal door. Junsheng bereikt de bal nog maar net als eerste. Junsheng draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Daar is Man Kwong, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lai Tung verovert de bal door een tackle van achteren. Lai Tung met een sublieme pass. Gang bereikt de bal nog maar net als eerste. Gang schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Ming Leong onderschept slim de pass. Ming Leong geeft een hoge lob. Chen heeft problemen om de bal te vangen. Wei Jie verovert de bal door een tackle van achteren. Wei Jie draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fierce Bay 40%, Bohemian Elephants 60%.
Fierce Bay - Bohemian Elephants 0:1