Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ssfc Dinamo Owls
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
57% Spel op eigen helft 43%
9 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 20
zwak Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


13e minuut.
Weijun passt de bal met de wreef. Ka Ki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kin Fung rent richting de bal. Kin Fung schiet op doel. Chi Man maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ssfc - Dinamo Owls 0:1

15e minuut.
Daar is Tak Sum, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hong Lim speelt de bal door. Wai Hung rent richting de bal. Kin Fung verovert de bal door een tackle van achteren. Kin Fung haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Inworp. Tak Sum met de inworp. Kai Chung met een sublieme pass. Tik Ka bereikt de bal nog maar net als eerste. Tik Ka draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Chun Wah onderschept slim de pass. Chun Wah geeft de bal voor. Klungelig pakt Wai Man de bal. Wai Man schiet op doel. Ka Wai probeert de bal aan de voet te houden. Yuk Chi bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ssfc 55%, Dinamo Owls 45%.
ssfc - Dinamo Owls 0:1

57e minuut.
Zuojun probeert de bal met de borst te controleren. Kai Chung is nu in balbezit. Zuojun tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zuojun krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Hong Lim passt de bal zonder na te denken. Weijun bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Wai Hung. Wai Hung krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Hong Lim is nu in balbezit. Tik Ka verovert de bal door een tackle van achteren. Tik Ka speelt de bal door. Wai Man is nu in balbezit. Wai Man schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

88e minuut.
Weijun passt de bal met de wreef. Kai Chung is nu in balbezit. Tak Sum is nu in balbezit. Tak Sum haalt uit met een fantastische trap. Chi Man probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Chun Wah bereikt de bal nog maar net als eerste. Chun Wah geeft een hoge lob. Tik Ka is nu in balbezit. Tik Ka draait met de bal, schiet en ... Ka Wai probeert de bal aan de voet te houden. De bal vliegt tegen de lat. Yuk Chi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ssfc 59%, Dinamo Owls 41%.
ssfc - Dinamo Owls 0:1