Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
2Duck FC New Hamsters
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
41% Spel op eigen helft 59%
12 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 0
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 16.3
zwak Schieten waardeloos
zwak Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen slecht


5e minuut.
Chun Wai kopt de bal weg. Wei rent richting de bal. Yuk Chi probeert naar een medespeler te passen. Wai Ho rent richting de bal. Wai Ho haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Chi Hong probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Chi Pun bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Chun Nam. Chun Nam krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Zhonglin geeft een hoge lob. Chi Ho kopt de bal weg. Wei is nu in balbezit. Yuk Chi onderschept slim de pass. Yuk Chi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Wei zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chi Pun is nu in balbezit. Chi Pun geeft een hoge lob. Chi Wai heeft problemen om de bal te vangen. Chi Wai kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Sui Hung is nu in balbezit. Sui Hung passt de bal zonder na te denken. Chun Wai probeert naar een medespeler te passen. Chun Yip kan de bal niet met de borst controleren. Chun Yip geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Wei probeert de bal aan de voet te houden. Chun Yip is nu in balbezit. Chun Yip probeert naar een medespeler te passen. Chi Hong rent richting de bal. Chi Hong draait met de bal, schiet en ... Zongjun bokst de bal weg. Wai Ho bereikt de bal nog maar net als eerste. Wai Ho draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
2Duck FC - New Hamsters 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 2Duck FC 44%, New Hamsters 56%.
2Duck FC - New Hamsters 1:0

50e minuut.
Klungelig pakt Chun Wai de bal. Lai Tung bereikt de bal nog maar net als eerste. Lai Tung probeert naar een medespeler te passen. Kin Pong is nu in balbezit. Kin Pong schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Chi Pun bereikt de bal nog maar net als eerste. Chun Nam verovert de bal door een tackle van achteren. Chun Nam speelt de bal door. Yuk Chi rent richting de bal. Yuk Chi passt de bal met de wreef.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Inworp. Wing Hong zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sui Hung bereikt de bal nog maar net als eerste. Chi Hong verovert de bal door een tackle van achteren. Chi Hong schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Yuk Chi kopt de bal weg. Chi Ho rent richting de bal. Chun Wai begaat een overtreding. Chun Wai krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Yuk Chi probeert naar een medespeler te passen. Sui Hung bereikt de bal nog maar net als eerste. Wai Ho tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wai Ho krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Chun Yip passt de bal zonder na te denken. Chi Hong is nu in balbezit. Chi Hong met een sublieme pass. Wai Ho bereikt de bal nog maar net als eerste. Wai Ho schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 2Duck FC 38%, New Hamsters 62%.
2Duck FC - New Hamsters 1:0