Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Celtic Burst Dinamo Owls
Normal Tactiek Normal
42% Balbezit 58%
54% Spel op eigen helft 46%
4 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 19.2
weak Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen weak


6e minuut.
Weijun onderschept slim de pass. Weijun speelt de bal door. Hong Lim met een sublieme pass. Kin Fung is nu in balbezit. Kin Fung haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Man Hong rent richting de bal. Tak Sum verovert de bal door een tackle van achteren. Tak Sum speelt de bal door. Klungelig pakt Kin Fung de bal. Kin Fung schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

12e minuut.
Hing Yu geeft een lange en hoge pass. Hong Lim bereikt de bal nog maar net als eerste. Hong Lim passt de bal met de wreef. Ming Yin is nu in balbezit. Ming Yin geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Wei Jie passt de bal met de wreef. Tak Sum is nu in balbezit. Tak Sum passt de bal zonder na te denken. Kin Fung heeft problemen om de bal te vangen. Kin Fung schiet op doel. Chun Ngai kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Chi Pun verovert de bal door een tackle van achteren. Chi Pun probeert naar een medespeler te passen. Hing Yu met een sublieme pass. Ming Leong rent richting de bal. Ming Leong draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Tak Sum onderschept slim de pass. Tak Sum passt de bal met de wreef. Kin Fung is nu in balbezit. Kin Fung draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Celtic Burst - Dinamo Owls 0:1

37e minuut.
Chi Pun bereikt de bal nog maar net als eerste. Chi Pun passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Hong Lim de bal. Ming Leong rent richting de bal. Ming Leong haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Chi Pun is nu in balbezit. Chi Pun passt de bal in één keer door. Hong Lim bereikt de bal nog maar net als eerste. Ming Leong verovert de bal door een tackle van achteren. Ming Leong haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Celtic Burst 51%, Dinamo Owls 49%.
Celtic Burst - Dinamo Owls 0:1

80e minuut.
Kin Fung is nu in balbezit. Man Ki verovert de bal door een tackle van achteren. Tak Sum rent richting de bal. Tak Sum draait met de bal, schiet en ... Kin Fung probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal! Chun Ngai maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Celtic Burst 57%, Dinamo Owls 43%.
Celtic Burst - Dinamo Owls 0:1