Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC MUTD New Hamsters
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
50% Spel op eigen helft 50%
7 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 17.6
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


6e minuut.
Chi Ho verovert de bal door een tackle van achteren. Chi Ho geeft een hoge lob. Siu Wing is nu in balbezit. Hok Yuen onderschept slim de pass. Hok Yuen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Chi Ho met een sublieme pass. Ying Wai bereikt de bal nog maar net als eerste. Lai Tung maakt een afschuwelijke overtreding. Lai Tung krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Shing Kit met een sublieme pass. Tsz Kwan is nu in balbezit. Chi Ho bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsz Kwan onderschept slim de pass. Tsz Kwan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
James probeert de bal aan de voet te houden. Man Ki rent richting de bal. Man Ki passt de bal met de wreef. Hok Yuen is nu in balbezit. Hok Yuen haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Man Kit verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Chi Wai geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Chi Pun rent richting de bal. Chi Pun schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC MUTD 55%, New Hamsters 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC MUTD - New Hamsters 0:0

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Guoji met een snelle inworp. Hong Yiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Shing Kit onderschept slim de pass. Shing Kit haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Man Kit met een harde bal richting middenveld. Chi Ho kopt de bal weg. Klungelig pakt Ka Yik de bal. Hok Yuen bereikt de bal nog maar net als eerste. Hok Yuen schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC MUTD - New Hamsters 0:1

72e minuut.
Chi Wai passt de bal zonder na te denken. Lai Tung rent richting de bal. Lai Tung passt de bal zonder na te denken. Hok Yuen bereikt de bal nog maar net als eerste. Hok Yuen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Klungelig pakt Wei de bal. Kung Pok rent richting de bal. Kung Pok passt de bal in één keer door. Tsz Kwan rent richting de bal. Tsz Kwan schiet op doel. Zongjun kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Guoji is nu in balbezit. Man Ki rent richting de bal. Guoji tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Guoji krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Ying Wai met de inworp. Ka Yik rent richting de bal. Ka Yik geeft een hoge lob. Tsz Kwan is nu in balbezit. Tsz Kwan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC MUTD 45%, New Hamsters 55%.
FC MUTD - New Hamsters 0:1