Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dinamo Owls New Hamsters
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
56% Spel op eigen helft 44%
5 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 17.3
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
weak Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Guoji is nu in balbezit. Tak Sum verovert de bal door een tackle van achteren. Tak Sum met een sublieme pass. Kin Fung is nu in balbezit. Kin Fung haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Tak Sum kopt de bal weg. Daar is Kwok Keung, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chi Wai probeert naar een medespeler te passen. Yiu Lun bereikt de bal nog maar net als eerste. Yiu Lun haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Owls - New Hamsters 0:1

24e minuut.
Kin Pong rent richting de bal. Kin Pong draait met de bal, schiet en ... Yiu Lun bereikt de bal nog maar net als eerste. Yiu Lun draait met de bal, schiet en ... Yuk Chi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Owls - New Hamsters 0:2

24e minuut.
Yang raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Wai Kit komt het veld opgelopen.

42e minuut.
Weijun speelt de bal door. Tak Sum bereikt de bal nog maar net als eerste. Tak Sum passt de bal met de wreef. Wai Kit is nu in balbezit. Wai Kit geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinamo Owls 56%, New Hamsters 44%.
Dinamo Owls - New Hamsters 0:2

49e minuut.
Siu Ming probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Wei met een snelle inworp. Chi Pun bereikt de bal nog maar net als eerste. Chi Pun geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Wai Kit probeert naar een medespeler te passen. Kin Fung is nu in balbezit. Hong Yiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kin Fung onderschept slim de pass. Kin Fung draait met de bal, schiet en ... Zongjun probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Shun Him geeft de bal voor. Inworp. Zuojun met de inworp. Tak Sum is nu in balbezit. Tak Sum geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Hong Lim geeft een lange en hoge pass. Sui Hung kopt de bal weg. James probeert de bal aan de voet te houden. Kin Pong bereikt de bal nog maar net als eerste. Kin Pong draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinamo Owls 56%, New Hamsters 44%.
Dinamo Owls - New Hamsters 0:2