Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fierce Tigers ArgentinaNational
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
41% Spel op eigen helft 59%
9 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 19.9
slecht Schieten matig
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


9e minuut.
Chun Wai kopt de bal weg. Daar is Shing Chi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ka Wa is nu in balbezit. Shing Chi verovert de bal door een tackle van achteren. Shing Chi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Klungelig pakt Ka Lok de bal. Cheuk Wing bereikt de bal nog maar net als eerste. Wing Lun verovert de bal door een tackle van achteren. Wing Lun haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Zhengchuang de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fierce Tigers - ArgentinaNational 0:1

20e minuut.
Kam Fong geeft een lange en hoge pass. Yuk Chi probeert de bal aan de voet te houden. Ka Lok rent richting de bal. Wing Lun is nu in balbezit. Wing Lun draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Yiu Cheong onderschept slim de pass. Yiu Cheong geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Siu Ming de bal. Wai Tung is nu in balbezit. Wai Tung draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kin Wai probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Ka Wa is nu in balbezit. Shing Chi onderschept slim de pass. Shing Chi met een sublieme pass. Wai Tung is nu in balbezit. Wai Tung draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fierce Tigers 35%, ArgentinaNational 65%.
Fierce Tigers - ArgentinaNational 0:1

54e minuut.
Siu Ming met een sublieme pass. Yiu Lun rent richting de bal. Yiu Lun passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Ka Lok de bal. Ka Lok schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fierce Tigers - ArgentinaNational 0:2

64e minuut.
Daar is Kin Tong, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yiu Cheong geeft een hoge lob. Yiu Lun kopt de bal weg. Daar is Ka Lok, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ka Lok schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Yuk Chi is nu in balbezit. Yiu Lun verovert de bal door een tackle van achteren. Yiu Lun probeert naar een medespeler te passen. Ka Lok is nu in balbezit. Ka Lok haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fierce Tigers 47%, ArgentinaNational 53%.
Fierce Tigers - ArgentinaNational 0:2