Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dinamo Owls ArgentinaNational
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
47% Spel op eigen helft 53%
12 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 3
3 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 20.2
waardeloos Schieten matig
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen zwak


3e minuut.
Kwok Keung rent richting de bal. Kwok Keung geeft een lange en hoge pass. Weijun probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kin Fung rent richting de bal. Kin Fung schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Ka Wa passt de bal in één keer door. Tsz Lung is nu in balbezit. Zuojun begaat een overtreding. Zuojun krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Weijun met een sublieme pass. Kin Fung is nu in balbezit. Kam Fong tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kam Fong krijgt een gele kaart. Kin Fung raakt geblesseerd tijdens het duel. Weijun wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Yang bereikt de bal nog maar net als eerste. Yang geeft de bal voor. Siu Ming probeert de bal aan de voet te houden. Kin Fung is nu in balbezit. Kin Fung draait met de bal, schiet en ... Kin Wai probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Ka Wa geeft de bal voor. Kwok Man probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hong Lim begaat een overtreding. Hong Lim krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Kin Tong geeft een hoge lob. James kopt de bal weg. Weijun bereikt de bal nog maar net als eerste. Wing Lun bereikt de bal nog maar net als eerste. Wing Lun haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Yuk Chi trapt de bal weg van het doel. Ka Wa is nu in balbezit. Weijun schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Weijun krijgt een gele kaart. Ka Wa raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Ka Wa kan niet meer verder spelen. Zhonglin komt het veld opgelopen. Zhonglin met een snel genomen vrije trap. Kwok Man is nu in balbezit. Kwok Man haalt uit met een fantastische trap. Paal!

40e minuut.
Kwok Keung geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kin Tong met de inworp. Wing Lun is nu in balbezit. Wing Lun draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Weijun zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Yang probeert naar een medespeler te passen. Kin Fung bereikt de bal nog maar net als eerste. Kin Fung draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinamo Owls 49%, ArgentinaNational 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dinamo Owls - ArgentinaNational 0:0

47e minuut.
Kin Fung verovert de bal door een tackle van achteren. Jun is nu in balbezit. Yiu Lun met een sublieme pass. Jun is nu in balbezit. Jun draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Owls - ArgentinaNational 1:0

53e minuut.
Kwok Keung met een sublieme pass. Inworp. Kam Fong met een snelle inworp. Kin Tong bereikt de bal nog maar net als eerste. Kin Tong geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Yiu Lun is nu in balbezit. Yiu Lun passt de bal zonder na te denken. James is nu in balbezit. Kwok Man rent richting de bal. Kwok Man schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Zuojun heeft problemen om de bal te vangen. Hong Lim bereikt de bal nog maar net als eerste. Hong Lim passt de bal met de wreef. Jun is nu in balbezit. Jun haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinamo Owls 44%, ArgentinaNational 56%.
Dinamo Owls - ArgentinaNational 1:0