Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Make America Great Again! New Hamsters
352 Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
7 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 17.7
poor Schieten poor
weak Passen hopeless
poor Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Min bereikt de bal nog maar net als eerste. Chi Wai onderschept slim de pass. Chi Wai probeert naar een medespeler te passen. Yiu Lun is nu in balbezit. Yiu Lun schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Wai Lun kopt de bal weg. Kin Pong probeert de bal aan de voet te houden. Yiu Lun rent richting de bal. Kin Pong bereikt de bal nog maar net als eerste. Kin Pong schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Wei Jie onderschept slim de pass. Wei Jie passt de bal zonder na te denken. Ho Yin bereikt de bal nog maar net als eerste. Ho Yin schiet op doel. Zongjun probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Make America Great Again! - New Hamsters 1:0

25e minuut.
Hong Lim is nu in balbezit. Hong Lim speelt de bal door. Yee Wah is nu in balbezit. Yiu Lun bereikt de bal nog maar net als eerste. Yiu Lun draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Hong Lim bereikt de bal nog maar net als eerste. Sui Hung onderschept slim de pass. Sui Hung met een sublieme pass. Kin Pong is nu in balbezit. Kin Pong haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Chi Ming speelt de bal door. Ho Yin bereikt de bal nog maar net als eerste. Sui Hung maakt een afschuwelijke overtreding. Sui Hung krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Make America Great Again! 63%, New Hamsters 37%.
Make America Great Again! - New Hamsters 1:0

56e minuut.
Hok Yuen geeft een hoge lob. Chun Nam bereikt de bal nog maar net als eerste. Chun Nam passt de bal zonder na te denken. Ho Yin is nu in balbezit. Ho Yin draait met de bal, schiet en ... Zongjun probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Hong Lim speelt de bal door. Moses is nu in balbezit. Ho Yin onderschept slim de pass. Ho Yin haalt uit met een fantastische trap. Zongjun maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Make America Great Again! - New Hamsters 2:0

79e minuut.
Shun Him geeft een hoge lob. Chun Nam is nu in balbezit. Wei rent richting de bal. Hong Lim bereikt de bal nog maar net als eerste. Hong Lim draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Make America Great Again! - New Hamsters 3:0

80e minuut.
Yiu Lun rent richting de bal. Yiu Lun passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Sui Hung de bal. Ho Yin rent richting de bal. Ho Yin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Make America Great Again! - New Hamsters 4:0

88e minuut.
Chun Nam passt de bal in één keer door. Ho Yin bereikt de bal nog maar net als eerste. Moses bereikt de bal nog maar net als eerste. Ho Yin verovert de bal door een tackle van achteren. Ho Yin haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Make America Great Again! 38%, New Hamsters 62%.
Make America Great Again! - New Hamsters 4:0