Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-01 13:25
  • Competitiewedstrijd: 2nd Division.02
  • Stadion: ssfc Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 2979
ssfc ArgentinaNational
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
36% Spel op eigen helft 64%
14 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 19.7
poor Schieten average
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
Yiu Lun probeert naar een medespeler te passen. Chi Man probeert naar een medespeler te passen. Kai Chung bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwok Man onderschept slim de pass. Kwok Man haalt uit met een fantastische trap. Chi Man kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Kai Chung verovert de bal door een tackle van achteren. Kai Chung passt de bal met de wreef. Tik Ka is nu in balbezit. Tik Ka schiet op doel. Siu Ming probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ssfc 39%, ArgentinaNational 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ssfc - ArgentinaNational 0:0

49e minuut.
Tak Kit bereikt de bal nog maar net als eerste. Tak Kit geeft een lange en hoge pass. Siu Ming rent richting de bal. Tik Ka onderschept slim de pass. Tik Ka schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Kam Fong bereikt de bal nog maar net als eerste. Ka Ki verovert de bal door een tackle van achteren. Ka Ki geeft de bal voor. Guoji rent richting de bal. Guoji haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Ka Yik bereikt de bal nog maar net als eerste. Tik Ka verovert de bal door een tackle van achteren. Tik Ka met een sublieme pass. Wai Man is nu in balbezit. Wai Man haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Kai Chung geeft een hoge lob. Tik Ka springt en kopt de bal. Guoji rent richting de bal. Guoji geeft een lange en hoge pass. Tik Ka krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Chi Man speelt de bal door. Kai Chung geeft een lange en hoge pass. Siu Ming is nu in balbezit. Tik Ka onderschept slim de pass. Tik Ka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ssfc - ArgentinaNational 1:0

72e minuut.
Wing Lun rent richting de bal. Tak Kit verovert de bal door een tackle van achteren. Tak Kit met een sublieme pass. Kwok Man bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwok Man schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Kin Wai trapt de bal weg van het doel. Kai Chung kopt de bal weg. Yiu Lun bereikt de bal nog maar net als eerste. Wai Man rent richting de bal. Wai Man haalt uit met een fantastische trap. Kin Wai probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Kam Fong met de inworp. Kin Tong rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kai Chung. Kin Tong raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

87e minuut.
Tak Kit geeft een hoge lob. Inworp. Chi Man met een snelle inworp. Wing Lun bereikt de bal nog maar net als eerste. Wing Lun schiet op doel. Chi Man verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ssfc 32%, ArgentinaNational 68%.
ssfc - ArgentinaNational 1:0