Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fiery Kingz Kitchee Donkeys
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
35% Spel op eigen helft 65%
15 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 17.5
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Kam Fong verovert de bal door een tackle van achteren. Kam Fong speelt de bal door. Barney is nu in balbezit. Yuk Chi verovert de bal door een tackle van achteren. Yuk Chi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Hoi Ming is nu in balbezit. Hoi Ming speelt de bal door. Sze Ho probeert naar een medespeler te passen. Chi Wing rent richting de bal. Chi Wing haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Hoi Ming passt de bal zonder na te denken. Kamal bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamal passt de bal in één keer door. Chi Wing bereikt de bal nog maar net als eerste. Chi Wing draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Alex is nu in balbezit. Sze Ho onderschept slim de pass. Sze Ho met een sublieme pass. Chi Wing is nu in balbezit. Chi Wing draait met de bal, schiet en ... Changzhi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Chi Wing rent richting de bal. Chi Wing schiet op doel. Changzhi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Yiu Fu verovert de bal door een tackle van achteren. Yiu Fu passt de bal met de wreef. Kamal is nu in balbezit. Kamal geeft de bal voor. Chen heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Hoi Ming verovert de bal door een tackle van achteren. Hoi Ming speelt de bal door. Yiu Fu probeert naar een medespeler te passen. Kamal is nu in balbezit. Kamal geeft een lange en hoge pass. Changzhi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Hon Ho probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Fiery Kingz - Kitchee Donkeys 1:0

40e minuut.
Chi Wing probeert naar een medespeler te passen. Kamal rent richting de bal. Kamal passt de bal zonder na te denken. Sze Ho is nu in balbezit. Sze Ho haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fiery Kingz 31%, Kitchee Donkeys 69%.
Fiery Kingz - Kitchee Donkeys 1:0

53e minuut.
Loi Keung geeft een lange en hoge pass. Kam Fong bereikt de bal nog maar net als eerste. Kam Fong geeft een lange en hoge pass. Chi Wing rent richting de bal. Chi Wing schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Barney kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Chen de bal onder controle te krijgen. Sze Ho rent richting de bal. Sze Ho draait met de bal, schiet en ... Chi Wing krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Sze Hong raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kar Yue komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Kam Fong rent richting de bal. Kam Fong probeert naar een medespeler te passen. Chi Wing bereikt de bal nog maar net als eerste. Chi Wing draait met de bal, schiet en ... Ka Hing probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fiery Kingz 40%, Kitchee Donkeys 60%.
Fiery Kingz - Kitchee Donkeys 1:0