Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
New Waterside Kitchee Thunder
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
47% Spel op eigen helft 53%
17 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 16.1
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen hopeless
unsatisfactory Verdedigen hopeless


4e minuut.
Siu Ki onderschept slim de pass. Ka Fai is nu in balbezit. Ming Yin speelt de bal door. Wai Hung is nu in balbezit. Wai Hung schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
Kam On kopt de bal weg. Ming Yin bereikt de bal nog maar net als eerste. Ming Yin passt de bal zonder na te denken. Wai Hung bereikt de bal nog maar net als eerste. Wai Hung draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Ka Fai is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tat Kong. Ka Fai raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Wai Tung neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Kwok Man kopt de bal weg. Ka Fai bereikt de bal nog maar net als eerste. Ka Fai haalt uit met een fantastische trap. Chi Ming probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Chi Ming probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Wai Tung is nu in balbezit. Wai Tung met een sublieme pass. Ka Fai is nu in balbezit. Ka Fai schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
New Waterside - Kitchee Thunder 1:0

24e minuut.
Kwok Man geeft een hoge lob. Inworp. Ming Yin met een snelle inworp. Ka Fai rent richting de bal. Ka Fai draait met de bal, schiet en ... Ka Hing bokst de bal weg.

32e minuut.
Kam On onderschept slim de pass. Ka Fai rent richting de bal. Ka Fai speelt de bal door. Wai Hung is nu in balbezit. Wai Hung haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
New Waterside - Kitchee Thunder 2:0

41e minuut.
Yue Hung heeft problemen om de bal te vangen. Chi Fan bereikt de bal nog maar net als eerste. Yue Hung rent richting de bal. Yue Hung schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
New Waterside - Kitchee Thunder 2:1

44e minuut.
Wai Hung is nu in balbezit. Wai Hung passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Tat Kong de bal. Wai Hung verovert de bal door een tackle van achteren. Wai Hung schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
New Waterside - Kitchee Thunder 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: New Waterside 49%, Kitchee Thunder 51%.
New Waterside - Kitchee Thunder 3:1

53e minuut.
Ka Fai rent richting de bal. Wai Hung is nu in balbezit. Wai Hung passt de bal met de wreef. Ka Fai rent richting de bal. Ka Fai haalt uit met een fantastische trap. Ka Hing probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Ka Fai bereikt de bal nog maar net als eerste. Wai Hung bereikt de bal nog maar net als eerste. Ka Fai bereikt de bal nog maar net als eerste. Wai Hung bereikt de bal nog maar net als eerste. Wai Hung schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Chi Ming rent richting de bal. Chi Ming passt de bal zonder na te denken. Siu Ki controleert de bal met de borst. Wai Hung rent richting de bal. Wai Hung schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
New Waterside - Kitchee Thunder 4:1

78e minuut.
Chi Ming geeft een lange en hoge pass. Sze Hong kopt de bal weg. Wai Tung bereikt de bal nog maar net als eerste. Ka Fai rent richting de bal. Ka Fai draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Wai Tung is nu in balbezit. Chi Fan is nu in balbezit. Yue Hung is nu in balbezit. Chi Fan is nu in balbezit. Chi Fan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Wai Hung probeert naar een medespeler te passen. Ka Yau rent richting de bal. Ka Yau passt de bal zonder na te denken. Ka Fai rent richting de bal. Ka Fai schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Ka Hing met een harde bal richting middenveld. Wai Tung rent richting de bal. Wai Tung geeft een hoge lob. Hong Yiu is nu in balbezit. Hong Yiu geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
New Waterside - Kitchee Thunder 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: New Waterside 45%, Kitchee Thunder 55%.
New Waterside - Kitchee Thunder 5:1