Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Royal Burst Kitchee Crows
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
38% Spel op eigen helft 62%
14 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 20.8
weak Schieten adequate
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Pei Tak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pei Tak geeft een hoge lob. Pei Tak kopt de bal weg. Kai Chung is nu in balbezit. Kai Chung haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Royal Burst - Kitchee Crows 0:1

5e minuut.
Shing Kit speelt de bal door. Chun Wah rent richting de bal. Wisdom Fofo rent richting de bal. Chun Wah verovert de bal door een tackle van achteren. Chun Wah draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

12e minuut.
King Leung met een harde bal richting middenveld. Pun Kei kopt de bal weg. Chun Wah probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Shing Kit is nu in balbezit. Shing Kit schiet op doel. King Leung bokst de bal weg.

21e minuut.
Yang heeft problemen om de bal te vangen. Kai Chung rent richting de bal. Yang bereikt de bal nog maar net als eerste. Kai Chung is nu in balbezit. Kai Chung haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Royal Burst - Kitchee Crows 0:2

24e minuut.
Ka Yu probeert naar een medespeler te passen. Hok Yuen bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pei Tak. Pei Tak krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Shing Kit bereikt de bal nog maar net als eerste. Hok Yin onderschept slim de pass. Hok Yin passt de bal zonder na te denken. Yang is nu in balbezit. Yang haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

33e minuut.
Wisdom Fofo rent richting de bal. Wei Jie rent richting de bal. Wei Jie passt de bal in één keer door. Shing Kit rent richting de bal. Shing Kit draait met de bal, schiet en ... Paal!

35e minuut.
Pei Tak passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Marcio Gabriel de bal. Marcio Gabriel probeert naar een medespeler te passen. Yang rent richting de bal. Yang draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Shing Kit raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kam Chiu komt het veld opgelopen.

39e minuut.
Hok Yuen met de inworp. Chun Wah bereikt de bal nog maar net als eerste. Chun Wah met een sublieme pass. Yang rent richting de bal. Yang draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

42e minuut.
Chun Wah bereikt de bal nog maar net als eerste. Chun Wah passt de bal met de wreef. Yunlong bereikt de bal nog maar net als eerste. Kam Chiu rent richting de bal. Kam Chiu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Marcio Gabriel rent richting de bal. Ka Yu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Marcio Gabriel raakt geblesseerd tijdens het duel. Pei Tak met een snel genomen vrije trap. Daar is Chi Wai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yang is nu in balbezit. Yang haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Royal Burst 45%, Kitchee Crows 55%.
Royal Burst - Kitchee Crows 0:2

53e minuut.
Hei Lok geeft een lange en hoge pass. Chi Wai is nu in balbezit. Chi Wai met een sublieme pass. Kam Chiu is nu in balbezit. Kam Chiu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Chun Wah rent richting de bal. Kam Chiu rent richting de bal. Chun Wah is nu in balbezit. Kam Chiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kam Chiu draait met de bal, schiet en ... King Leung bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Royal Burst - Kitchee Crows 1:2

68e minuut.
Kai Chung probeert de bal aan de voet te houden. Wisdom Fofo bereikt de bal nog maar net als eerste. Wisdom Fofo passt de bal met de wreef. Yang is nu in balbezit. Yang schiet op doel. Hon Wang bokst de bal weg.

73e minuut.
Hok Yin controleert de bal met de borst. Hok Yin passt de bal in één keer door. Pun Kei met een sublieme pass. Kam Chiu rent richting de bal. Kam Chiu schiet op doel. King Leung bokst de bal weg.

76e minuut.
Wisdom Fofo bereikt de bal nog maar net als eerste. Chun Wah rent richting de bal. Wisdom Fofo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wisdom Fofo krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Royal Burst 30%, Kitchee Crows 70%.
Royal Burst - Kitchee Crows 1:2