Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kitchee Donkeys Gallant Crows
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
44% Spel op eigen helft 56%
9 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 17.6
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Chun Yip passt de bal in één keer door. Siu Wing probeert naar een medespeler te passen. Cheuk Fung probeert de bal met de borst te controleren. Yuk Chi rent richting de bal. Yuk Chi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Wing Lok rent richting de bal. Wing Lun is nu in balbezit. Tsz Lung bereikt de bal nog maar net als eerste. Wing Lun onderschept slim de pass. Wing Lun draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

7e minuut.
Chun Shun geeft de bal voor. Inworp. Long zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wing Lun bereikt de bal nog maar net als eerste. Wing Lun draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Sze Wing probeert naar een medespeler te passen. Wing Lun rent richting de bal. Cheuk Fung maakt een afschuwelijke overtreding. Cheuk Fung krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Wing Hong probeert de bal aan de voet te houden. Cheuk Fung bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheuk Fung passt de bal in één keer door. Chi Kui rent richting de bal. Chi Kui schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Alex met de inworp. Kin Leung bereikt de bal nog maar net als eerste. Wing Hong verovert de bal door een tackle van achteren. Wing Hong haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kitchee Donkeys 46%, Gallant Crows 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kitchee Donkeys - Gallant Crows 0:0

52e minuut.
Yuk Chi rent richting de bal. Wing Lok verovert de bal door een tackle van achteren. Wing Lok geeft een hoge lob. Wing Hong bereikt de bal nog maar net als eerste. Wing Hong schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Hoi Ming verovert de bal door een tackle van achteren. Wing Lun is nu in balbezit. Wing Lun passt de bal met de wreef. Yuk Chi rent richting de bal. Yuk Chi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Wing Lun rent richting de bal. Tsz Lung onderschept slim de pass. Tsz Lung geeft de bal voor. Chi Kui rent richting de bal. Chi Kui draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Wing Lok probeert naar een medespeler te passen. Wing Hong is nu in balbezit. Ji Zhi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Wing Hong is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Wing Hong legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Kitchee Donkeys - Gallant Crows 0:1

70e minuut.
Alex met een snelle inworp. Hoi Ming bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoi Ming met een sublieme pass. Chun Yip is nu in balbezit. Chun Yip schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Kin Leung passt de bal met de wreef. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tsz Lung met de inworp. Kin Wing controleert de bal met de borst. Kin Wing geeft een lange en hoge pass. Changzhi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Chun Yip speelt de bal door. Yuk Chi is nu in balbezit. Wing Lok is nu in balbezit. Yuk Chi verovert de bal door een tackle van achteren. Yuk Chi draait met de bal, schiet en ... Wei kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kitchee Donkeys 43%, Gallant Crows 57%.
Kitchee Donkeys - Gallant Crows 0:1