Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Club Ducks FC Turtles
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
47% Spel op eigen helft 53%
10 Doelpogingen 20
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 16.3
waardeloos Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen slecht


3e minuut.
Man Wing geeft een lange en hoge pass. Inworp. Hon Hing met de inworp. Wai Hong is nu in balbezit. Wai Hong geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Siu Kwan rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Ducks - FC Turtles 0:1

9e minuut.
Wai Hong passt de bal zonder na te denken. Gang probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tsz Kwan rent richting de bal. Kai Ho bereikt de bal nog maar net als eerste. Kai Ho schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Club Ducks - FC Turtles 1:1

15e minuut.
Wai Hong passt de bal met de wreef. Cheuk Cheung is nu in balbezit. Cheuk Cheung passt de bal met de wreef. Siu Kwan bereikt de bal nog maar net als eerste. Siu Kwan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Wing Hong kopt de bal weg. Wai Hong rent richting de bal. Wai Hong probeert naar een medespeler te passen. Siu Kwan rent richting de bal. Siu Kwan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Kai Ho geeft de bal voor. Chun Ngai probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Wen is nu in balbezit. Kai Ho bereikt de bal nog maar net als eerste. Kai Ho draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Wai Hong is nu in balbezit. Wai Hong speelt de bal door. Siu Kwan rent richting de bal. Siu Kwan draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Man Wing de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Chun Kit met een harde bal richting middenveld. Tsz Kwan heeft problemen om de bal te vangen. Wai Hong speelt de bal door. Siu Kwan bereikt de bal nog maar net als eerste. Siu Kwan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Wen bereikt de bal nog maar net als eerste. Chun Ngai onderschept slim de pass. Chun Ngai passt de bal in één keer door. Siu Kwan is nu in balbezit. Siu Kwan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Ducks - FC Turtles 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Ducks 51%, FC Turtles 49%.
Club Ducks - FC Turtles 1:2

47e minuut.
Chun Ngai met een sublieme pass. Chi Kwan probeert naar een medespeler te passen. Man Wing heeft problemen om de bal te vangen. Siu Kwan rent richting de bal. Siu Kwan schiet op doel. Sai Hung verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

51e minuut.
Daar is Chun Ngai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kai Ho rent richting de bal. Kai Ho probeert naar een medespeler te passen. Wen bereikt de bal nog maar net als eerste. Wen draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Inworp. Yiu Hung zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cheuk Cheung is nu in balbezit. Kai Ho onderschept slim de pass. Kai Ho passt de bal in één keer door. Chun Kit probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Chun Ngai is nu in balbezit. Chun Ngai met een sublieme pass. Cheuk Cheung probeert naar een medespeler te passen. Wai Hong rent richting de bal. Wai Hong draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Gang raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kin Wing komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Doeltrap. Sai Hung trapt de bal weg. Chun Ngai kopt de bal weg. Siu Kwan is nu in balbezit. Siu Kwan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Tsz Kwan met een sublieme pass. Wen is nu in balbezit. Kai Ho rent richting de bal. Kai Ho haalt uit met een fantastische trap. Chun Kit probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Club Ducks - FC Turtles 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Ducks 43%, FC Turtles 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Club Ducks - FC Turtles 2:2