Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bohemian Thunder Hard Gibbons
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17.1 gemiddelde waardering 16.4
slecht Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
hopeloos Verdedigen slecht


5e minuut.
Kam Man verovert de bal door een tackle van achteren. Kam Man met een sublieme pass. Dong bereikt de bal nog maar net als eerste. Ching Shun onderschept slim de pass. Ching Shun schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Doeltrap. Cheuk Wah met een harde bal richting middenveld. Chi Wing kopt de bal weg. Zhengchuang rent richting de bal. Zhengchuang haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Sze Ho probeert naar een medespeler te passen. Chi Wing speelt de bal door. Zhengchuang is nu in balbezit. Chi Pun is nu in balbezit. Chi Pun draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bohemian Thunder - Hard Gibbons 1:0

42e minuut.
Sze Ho bereikt de bal nog maar net als eerste. Chun Yeung verovert de bal door een tackle van achteren. Chun Yeung speelt de bal door. Daar is Ching Shun, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ching Shun haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Hong Shing is nu in balbezit. Hong Shing schiet op doel. Chin Pang kopt de bal weg. Yuet Wang is nu in balbezit. Yuet Wang schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bohemian Thunder 50%, Hard Gibbons 50%.
Bohemian Thunder - Hard Gibbons 1:0

49e minuut.
Lin met de inworp. Ji Zhi is nu in balbezit. Ji Zhi geeft een hoge lob. Zhengchuang bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhengchuang schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Bohemian Thunder - Hard Gibbons 2:0

53e minuut.
Chi Lun speelt de bal door. Hong Shing rent richting de bal. Chi Wing verovert de bal door een tackle van achteren. Ching Shun onderschept slim de pass. Ching Shun haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bohemian Thunder - Hard Gibbons 2:1

54e minuut.
Hong Shing onderschept slim de pass. Hong Shing passt de bal in één keer door. Kimchua is nu in balbezit. Ching Shun rent richting de bal. Ching Shun draait met de bal, schiet en ... Paal! Kok Wai probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Wai Hong speelt de bal door. Sze Ho rent richting de bal. Sze Ho passt de bal in één keer door. Ji Zhi rent richting de bal. Ji Zhi geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Cheuk Wah probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal!

89e minuut.
Na een snelle pass probeert Chi Wing de bal onder controle te krijgen. Chun Yeung rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sze Ho. Sze Ho krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bohemian Thunder 56%, Hard Gibbons 44%.
Bohemian Thunder - Hard Gibbons 2:1