Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Shameful Donkeys SC Bay
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
61% Spel op eigen helft 39%
4 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 16.8
zwak Schieten hopeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


13e minuut.
Wing Hung Wing geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kam Leung met een snelle inworp. Ching Kwong is nu in balbezit. Ching Kwong draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Kam Leung rent richting de bal. Kam Leung met een sublieme pass. Kar Yue bereikt de bal nog maar net als eerste. Kim Pong is nu in balbezit. Kim Pong schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

23e minuut.
Chi Keung geeft een hoge lob. Inworp. Chin Hung met een snelle inworp. Kar Yue bereikt de bal nog maar net als eerste. Kar Yue haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Ching Kwong raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bo komt het veld opgelopen.

44e minuut.
Kam Hing bereikt de bal nog maar net als eerste. Kam Leung verovert de bal door een tackle van achteren. Kam Leung speelt de bal door. Bo is nu in balbezit. Bo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shameful Donkeys 65%, SC Bay 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Shameful Donkeys - SC Bay 0:0

52e minuut.
Chun Sing met een sublieme pass. Chin Hung rent richting de bal. Met opzet legt Qingshan zijn tegenspeler op de grond. Qingshan krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Bo onderschept slim de pass. Bo passt de bal met de wreef. Wing Sun heeft problemen om de bal te vangen. Bo is nu in balbezit. Bo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Qingshan verovert de bal door een tackle van achteren. Qingshan probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Wing Sun de bal. Bo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shameful Donkeys 57%, SC Bay 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Shameful Donkeys - SC Bay 0:0