Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kitchee Dragons Athletic Anvils
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
49% Spel op eigen helft 51%
7 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 17.5
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen hopeless
unsatisfactory Verdedigen poor


18e minuut.
Man Ki met een sublieme pass. Tim Sik bereikt de bal nog maar net als eerste. Tim Sik speelt de bal door. Zhengchuang rent richting de bal. Zhengchuang haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Man Ki is nu in balbezit. Guoji verovert de bal door een tackle van achteren. Guoji passt de bal in één keer door. Chor Fung rent richting de bal. Chor Fung schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Daar is Koon Pong, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tim Sik rent richting de bal. Tim Sik passt de bal in één keer door. Zhengchuang is nu in balbezit. Zhengchuang draait met de bal, schiet en ... Tsz Fung verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kitchee Dragons - Athletic Anvils 0:1

45e minuut.
Min Tong geeft de bal voor. Daar is Guoji, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tim Sik probeert naar een medespeler te passen. Zhengchuang heeft problemen om de bal te vangen. Zhengchuang schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kitchee Dragons 49%, Athletic Anvils 51%.
Kitchee Dragons - Athletic Anvils 0:1

46e minuut.
Man Ki bereikt de bal nog maar net als eerste. Guoji rent richting de bal. Man Ki tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Man Ki krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Kin Wah probeert de bal aan de voet te houden. Domingos is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Chi Man. Chi Man krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Yee Yung rent richting de bal. Yee Yung geeft een hoge lob. Liyu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zhengchuang rent richting de bal. Zhengchuang haalt uit met een fantastische trap. Paal!

69e minuut.
Yee Yung geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Domingos met een snelle inworp. Guoji rent richting de bal. Guoji geeft een hoge lob. Domingos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Wisdom Fofo probeert naar een medespeler te passen. Min Tong bereikt de bal nog maar net als eerste. Min Tong geeft een lange en hoge pass. Chor Fung bereikt de bal nog maar net als eerste. Chor Fung draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Kwun Chung passt de bal met de wreef. Koon Pong bereikt de bal nog maar net als eerste. Koon Pong passt de bal met de wreef. Guoji rent richting de bal. Guoji haalt uit met een fantastische trap. Domingos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kitchee Dragons - Athletic Anvils 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kitchee Dragons 49%, Athletic Anvils 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kitchee Dragons - Athletic Anvils 1:1