Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gallant Thunder Brave Hammers
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
47% Spel op eigen helft 53%
12 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 15.5
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


5e minuut.
Siu Ming verovert de bal door een tackle van achteren. Siu Ming met een sublieme pass. Chi Wing probeert de bal aan de voet te houden. Chun Yin bereikt de bal nog maar net als eerste. Chun Yin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Siu Ming onderschept slim de pass. Yiu Hung rent richting de bal. Yiu Hung passt de bal in één keer door. Chun Yin bereikt de bal nog maar net als eerste. Chun Yin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Na een snelle pass probeert Yiu Hung de bal onder controle te krijgen. Hong Lam rent richting de bal. Yiu Hung verovert de bal door een tackle van achteren. Yiu Hung draait met de bal, schiet en ... Wai Lam maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gallant Thunder - Brave Hammers 1:0

31e minuut.
Daar is Sze Lung, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hiu Fai rent richting de bal. Hiu Fai passt de bal zonder na te denken. Daar is Wing Hong, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wing Hong draait met de bal, schiet en ... Chi Fung verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Wai Yip passt de bal in één keer door. Wing Hong is nu in balbezit. Koon Pong verovert de bal door een tackle van achteren. Hiu Fai verovert de bal door een tackle van achteren. Hiu Fai schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Chi Fung bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gallant Thunder 52%, Brave Hammers 48%.
Gallant Thunder - Brave Hammers 1:0

59e minuut.
Sze Lung onderschept slim de pass. Sze Lung met een sublieme pass. Sai Hung bereikt de bal nog maar net als eerste. Chun Yin onderschept slim de pass. Chun Yin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Hong Lam is nu in balbezit. Hong Lam met een sublieme pass. Tsz Chung rent richting de bal. Wing Hong onderschept slim de pass. Wing Hong schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Mazaka probeert naar een medespeler te passen. Chun Yin bereikt de bal nog maar net als eerste. Chun Yin schiet op doel. Chi Kwan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gallant Thunder - Brave Hammers 2:0

75e minuut.
Koon Pong is nu in balbezit. Mazaka is nu in balbezit. Mazaka passt de bal zonder na te denken. Wing Hong bereikt de bal nog maar net als eerste. Wing Hong schiet op doel. Chi Fung probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Koon Pong passt de bal met de wreef. Yiu Hung bereikt de bal nog maar net als eerste. Chun Yin rent richting de bal. Chun Yin draait met de bal, schiet en ... Chi Kwan probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
James geeft de bal voor. Sze Lung kopt de bal weg. Yiu Hung probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mazaka bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazaka geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Chi Wing bereikt de bal nog maar net als eerste. Siu Ming verovert de bal door een tackle van achteren. Met opzet legt Hong Lam zijn tegenspeler op de grond. Hong Lam krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Siu Ming raakt geblesseerd tijdens het duel. Siu Ming zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. James kopt de bal weg. Daar is Wai Yip, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yiu Hung bereikt de bal nog maar net als eerste. Yiu Hung schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gallant Thunder 42%, Brave Hammers 58%.
Gallant Thunder - Brave Hammers 2:0