Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC Horses Gallant Thunder
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
9 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 18.5
unsatisfactory Schieten average
weak Passen poor
poor Verdedigen poor


15e minuut.
Kin Pong is nu in balbezit. Kin Pong passt de bal zonder na te denken. Kin Leung is nu in balbezit. Chi Yiu is nu in balbezit. Chi Yiu draait met de bal, schiet en ... Chi Fung kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Siu Ming kopt de bal weg. Yiu Hung rent richting de bal. Yip Tat onderschept slim de pass. Chun Yin rent richting de bal. Chun Yin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Yip Tat geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. James zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Yiu Hung is nu in balbezit. Yiu Hung geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Horses 46%, Gallant Thunder 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AC Horses - Gallant Thunder 0:0

47e minuut.
Koon Pong met een snelle inworp. Mazaka rent richting de bal. Mazaka speelt de bal door. Chun Yin is nu in balbezit. Chun Yin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Chun Bong kopt de bal weg. Zhiyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhiyi geeft een hoge lob. Chi Yiu is nu in balbezit. Chi Yiu haalt uit met een fantastische trap. Chi Fung kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Yiu Hung rent richting de bal. Kin Pong is nu in balbezit. Yiu Hung maakt een afschuwelijke overtreding. Yiu Hung krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Chun Yin rent richting de bal. Chun Yin haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Shu San de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Siu Ming neemt de hoekschop. Qi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Chun Yin maakt een snoekduik en kopt de bal. Qi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Horses - Gallant Thunder 0:1

80e minuut.
Kin Pong is nu in balbezit. Kin Pong passt de bal zonder na te denken. Zhiyi is nu in balbezit. Siu Ming verovert de bal door een tackle van achteren. Siu Ming geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Horses 51%, Gallant Thunder 49%.
AC Horses - Gallant Thunder 0:1