Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Brave Hammers Club Burst
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
44% Spel op eigen helft 56%
14 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
15.2 gemiddelde waardering 19.7
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


8e minuut.
Wing Hong rent richting de bal. Yiu Cheong verovert de bal door een tackle van achteren. Hiu Fai onderschept slim de pass. Hiu Fai schiet op doel. Hiu Fung werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Brave Hammers - Club Burst 1:0

9e minuut.
Hiu Fai passt de bal zonder na te denken. Wing Hong is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Wing Ho ... Strafschop! Directe rode kaart, Wing Ho moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Wing Ho schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Wing Hong raakt geblesseerd tijdens het duel. Hiu Fai neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Brave Hammers - Club Burst 2:0

14e minuut.
Tsz Fung speelt de bal door. Kam Leung bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Kam Leung de bal. Kam Leung schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Brave Hammers - Club Burst 2:1

23e minuut.
Chi Yung speelt de bal door. Hiu Fai bereikt de bal nog maar net als eerste. Hiu Fai passt de bal zonder na te denken. Wing Hong bereikt de bal nog maar net als eerste. Wing Hong schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Hong Lam rent richting de bal. Tsz Fung verovert de bal door een tackle van achteren. Tsz Fung passt de bal in één keer door. Kam Leung bereikt de bal nog maar net als eerste. Kam Leung schiet op doel. Wai Lam probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Chunghui bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsz Fung is nu in balbezit. Tsz Fung passt de bal in één keer door. Kam Leung bereikt de bal nog maar net als eerste. Kam Leung schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Chunghui verovert de bal door een tackle van achteren. Hiu Fai is nu in balbezit. Hiu Fai met een sublieme pass. Wing Hong is nu in balbezit. Wing Hong draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Chi Yung kopt de bal weg. Inworp. Hei Man met een snelle inworp. Hiu Fai rent richting de bal. Hiu Fai haalt uit met een fantastische trap. Hiu Fung probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Chi Yung passt de bal zonder na te denken. Inworp. Hei Man met een snelle inworp. Hiu Fai bereikt de bal nog maar net als eerste. Hiu Fai geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brave Hammers 45%, Club Burst 55%.
Brave Hammers - Club Burst 2:1

49e minuut.
Wing Hong is nu in balbezit. Wing Hong schiet op doel. Na een snelle pass probeert Chi Yung de bal onder controle te krijgen. Hiu Fai is nu in balbezit. Hiu Fai draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Hei Man rent richting de bal. Chi Yung verovert de bal door een tackle van achteren. Chi Yung met een sublieme pass. Hong Lam bereikt de bal nog maar net als eerste. Hong Lam geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Chunghui verovert de bal door een tackle van achteren. Hiu Fai bereikt de bal nog maar net als eerste. Hiu Fai passt de bal in één keer door. Wing Hong bereikt de bal nog maar net als eerste. Wing Hong haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Tsz Fung heeft problemen om de bal te vangen. Tsz Fung passt de bal met de wreef. Sai Hung is nu in balbezit. Kam Leung verovert de bal door een tackle van achteren. Kam Leung draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Tsz Fung kopt de bal weg. Wai San heeft problemen om de bal te vangen. Chunghui is nu in balbezit. Kam Leung verovert de bal door een tackle van achteren. Kam Leung haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brave Hammers 42%, Club Burst 58%.
Brave Hammers - Club Burst 2:1