Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fierce Tigers Eastern Falcons
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
7 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 15.5
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
Kai Ho bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Kai Ho met de inworp. Matthew On Wing bereikt de bal nog maar net als eerste. Matthew On Wing haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Kin Hei bereikt de bal nog maar net als eerste. Ka Lok verovert de bal door een tackle van achteren. Kam Fung bereikt de bal nog maar net als eerste. Sze Lung bereikt de bal nog maar net als eerste. Sze Lung haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Chi Wing niet meer kan verder spelen. Tun Tsiu komt het veld opgelopen.

27e minuut.
Hei Lok controleert de bal met de borst. Hei Lok geeft een hoge lob. Kam Fung heeft problemen om de bal te vangen. Tun Tsiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tun Tsiu geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Kai Ho met een sublieme pass. Chun Kit bereikt de bal nog maar net als eerste. Chun Kit passt de bal zonder na te denken. Kin Hei is nu in balbezit. Kin Hei schiet op doel. Tun Tsiu bokst de bal weg.

36e minuut.
Sze Lung is nu in balbezit. Ka Lok verovert de bal door een tackle van achteren. James rent richting de bal. Matthew On Wing onderschept slim de pass. Matthew On Wing schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Kai Ho is nu in balbezit. Kai Ho speelt de bal door. Kam Fung probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kin Hei is nu in balbezit. Kin Hei draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fierce Tigers 52%, Eastern Falcons 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fierce Tigers - Eastern Falcons 0:0

59e minuut.
Daar is Chun Kit, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chun Kit met de inworp. Sze Lung bereikt de bal nog maar net als eerste. Sze Lung geeft de bal voor. Tun Tsiu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fierce Tigers - Eastern Falcons 1:0

77e minuut.
Hei Lok rent richting de bal. Hei Lok passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Sze Lung de bal onder controle te krijgen. Kin Hei rent richting de bal. Kin Hei haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Hei Lok kopt de bal weg. Sze Lung rent richting de bal. Sze Lung passt de bal in één keer door. Kin Hei is nu in balbezit. Kin Hei haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fierce Tigers 41%, Eastern Falcons 59%.
Fierce Tigers - Eastern Falcons 1:0