Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
espaillat Aztex CF
pueba Tactiek A
54% Balbezit 46%
54% Spel op eigen helft 46%
3 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.1 gemiddelde waardering 28.3
poor Schieten average
poor Passen average
weak Verdedigen average


30e minuut.
Cyganek is nu in balbezit. Grzywaczewski is nu in balbezit. Cyganek geeft een hoge lob. Wyciszkiewicz controleert de bal met de borst. Codrea rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Cyganek geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Aknai bereikt de bal nog maar net als eerste. Aknai schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Alburquerque trapt de bal weg van het doel. Grzywaczewski kopt de bal weg. Văcăroiu is nu in balbezit. Codrea onderschept slim de pass. Codrea draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
espaillat - Aztex CF 0:1

44e minuut.
Gómez kopt de bal weg. De la Rosa heeft problemen om de bal te vangen. Panczak rent richting de bal. Codrea verovert de bal door een tackle van achteren. Codrea schiet op doel. Lalatović bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: espaillat 53%, Aztex CF 47%.
espaillat - Aztex CF 0:1

56e minuut.
Gómez verovert de bal door een tackle van achteren. Aknai rent richting de bal. Aknai geeft een lange en hoge pass. Cyganek is nu in balbezit. Cyganek geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Pérez heeft problemen om de bal te vangen. Kwilosz is nu in balbezit. Kwilosz geeft de bal voor. Codrea rent richting de bal. Codrea schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Aknai zal de hoekschop nemen. Wyciszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Codrea verovert de bal door een tackle van achteren. Codrea geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: espaillat 54%, Aztex CF 46%.
espaillat - Aztex CF 0:1