Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Diablos Superiores Punta Cana United Club
Normal Tactiek Ford
49% Balbezit 51%
55% Spel op eigen helft 45%
7 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 20.3
weak Schieten weak
poor Passen hopeless
poor Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
López is nu in balbezit. Enríquez is nu in balbezit. Enríquez passt de bal met de wreef. Svrdlin rent richting de bal. Svrdlin schiet op doel. Moya bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

20e minuut.
Avilés is nu in balbezit. Avilés speelt de bal door. Chico bereikt de bal nog maar net als eerste. Chico schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Diablos Superiores - Punta Cana United Club 1:0

32e minuut.
Givens bereikt de bal nog maar net als eerste. Givens geeft een hoge lob. Svrdlin probeert naar een medespeler te passen. Enríquez is nu in balbezit. Enríquez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Diablos Superiores - Punta Cana United Club 1:1

33e minuut.
Klungelig pakt Enríquez de bal. Chico bereikt de bal nog maar net als eerste. Enríquez tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chico raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Chico kan niet meer verder spelen. Soldevilla komt het veld opgelopen.

35e minuut.
Avilés met een snelle inworp. Soldevilla geeft de bal voor. Klungelig pakt Perelló de bal. Frías rent richting de bal. Frías draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Inworp. Avilés met de inworp. Soldevilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Soldevilla geeft de bal voor. Frías krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Svrdlin passt de bal zonder na te denken. López geeft een lange en hoge pass. Gómez is nu in balbezit. Svrdlin onderschept slim de pass. Svrdlin draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Moya probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Svrdlin bereikt de bal nog maar net als eerste. López rent richting de bal. López draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Diablos Superiores - Punta Cana United Club 1:2

41e minuut.
Enríquez is nu in balbezit. Enríquez probeert naar een medespeler te passen. López speelt de bal door. Svrdlin rent richting de bal. Svrdlin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bearup komt het veld opgelopen. Borbón komt het veld opgelopen. De la Rosa kopt de bal weg. Méndez is nu in balbezit. Met opzet legt Borbón zijn tegenspeler op de grond. Borbón krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Diablos Superiores 51%, Punta Cana United Club 49%.
Diablos Superiores - Punta Cana United Club 1:2

57e minuut.
Borbón rent richting de bal. Méndez is nu in balbezit. Borbón tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Méndez roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Méndez kan niet meer verder spelen. Luna komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Ubińa is nu in balbezit. Ubińa geeft een hoge lob. Svrdlin rent richting de bal. Svrdlin haalt uit met een fantastische trap. Moya werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Diablos Superiores - Punta Cana United Club 1:3

79e minuut.
Ubińa is nu in balbezit. Avilés verovert de bal door een tackle van achteren. Avilés probeert naar een medespeler te passen. Soldevilla is nu in balbezit. Soldevilla draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Diablos Superiores - Punta Cana United Club 2:3

85e minuut.
Borbón geeft de bal voor. Perelló bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van De la Rosa. De la Rosa krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Diablos Superiores 59%, Punta Cana United Club 41%.
Diablos Superiores - Punta Cana United Club 2:3