Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Locos Traicioneros FC Superiores
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
63% Spel op eigen helft 37%
8 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 19.3
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


12e minuut.
Inworp. Alegría zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chico geeft een hoge lob. Bello bereikt de bal nog maar net als eerste. Bello haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Bernal is nu in balbezit. Prieto verovert de bal door een tackle van achteren. Chico met een sublieme pass. Bello is nu in balbezit. Bello draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Bello is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Carballo ... Strafschop! Bello is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Carballo probeert naar een medespeler te passen. Chico kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Chico rent richting de bal. Bello rent richting de bal. Ávila verovert de bal door een tackle van achteren. Cabrera is nu in balbezit. Ávila is nu in balbezit. Paal!
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Alegría zal de hoekschop nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Prieto verovert de bal door een tackle van achteren. Ávila onderschept slim de pass. Aparicio is nu in balbezit. Casasnovas is nu in balbezit. Casasnovas haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Aguilera geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Guaba zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Aparicio bereikt de bal nog maar net als eerste. Aparicio geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Locos Traicioneros 72%, FC Superiores 28%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Locos Traicioneros - FC Superiores 0:0

46e minuut.
Aparicio verovert de bal door een tackle van achteren. Aparicio passt de bal met de wreef. Prieto bereikt de bal nog maar net als eerste. Casasnovas onderschept slim de pass. Casasnovas haalt uit met een fantastische trap. Abel bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Araújo passt de bal met de wreef. Inworp. Fernández met een snelle inworp. Arias is nu in balbezit. Arias geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Fernández bereikt de bal nog maar net als eerste. Chico onderschept slim de pass. Chico passt de bal in één keer door. Bello rent richting de bal. Bello draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Bernal bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernal speelt de bal door. Bermúdez rent richting de bal. Casasnovas onderschept slim de pass. Casasnovas draait met de bal, schiet en ... Paal! Guaba bereikt de bal nog maar net als eerste. Guaba draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Bermúdez raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Maldonado komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Locos Traicioneros 55%, FC Superiores 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Locos Traicioneros - FC Superiores 0:0