Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Halcones Retumbantes CA Deslumbrantes
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
70% Spel op eigen helft 30%
6 Doelpogingen 19
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 22.1
weak Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen weak


25e minuut.
Esquivel raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ortega komt het veld opgelopen.

31e minuut.
Bernal geeft de bal voor. Ortega kopt de bal weg. Abreu heeft problemen om de bal te vangen. Cruz rent richting de bal. Cruz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Chico bereikt de bal nog maar net als eerste. Abreu verovert de bal door een tackle van achteren. Abreu passt de bal met de wreef. Otero is nu in balbezit. Otero schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Chico bereikt de bal nog maar net als eerste. Abreu onderschept slim de pass. Abreu geeft een hoge lob. Alcántara is nu in balbezit. Alcántara geeft de bal voor. Godoy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Halcones Retumbantes 69%, CA Deslumbrantes 31%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Halcones Retumbantes - CA Deslumbrantes 0:0

51e minuut.
Bonilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Otero verovert de bal door een tackle van achteren. Otero haalt uit met een fantastische trap. Cruz rent richting de bal. Cruz haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Paniagua maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Daar is Abreu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cruz bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Halcones Retumbantes - CA Deslumbrantes 1:0

58e minuut.
Paniagua probeert naar een medespeler te passen. Guerrero kopt de bal weg. Klungelig pakt Ortega de bal. Cruz is nu in balbezit. Cruz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Alvarez onderschept slim de pass. Guerrero bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerrero probeert naar een medespeler te passen. Cruz is nu in balbezit. Cruz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Bonilla passt de bal met de wreef. Alcántara rent richting de bal. Cruz is nu in balbezit. Alcántara onderschept slim de pass. Alcántara geeft de bal voor. De bal raakt de paal. Godoy werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Daar is Adrián, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mesa is nu in balbezit. Mesa haalt uit met een fantastische trap. Godoy maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Halcones Retumbantes - CA Deslumbrantes 1:1

71e minuut.
Cruz rent richting de bal. Campuzano onderschept slim de pass. Campuzano probeert naar een medespeler te passen. Mesa rent richting de bal. Mesa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Cepeda is nu in balbezit. Cepeda speelt de bal door. Mesa rent richting de bal. Mesa draait met de bal, schiet en ... Adrián probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Campuzano schiet op doel. Adrián probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Alcántara bereikt de bal nog maar net als eerste. Alcántara geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Halcones Retumbantes - CA Deslumbrantes 1:2

90e minuut.
Cruz bereikt de bal nog maar net als eerste. Benito onderschept slim de pass. Benito met een sublieme pass. Mesa is nu in balbezit. Mesa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Halcones Retumbantes - CA Deslumbrantes 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Halcones Retumbantes 70%, CA Deslumbrantes 30%.
Halcones Retumbantes - CA Deslumbrantes 1:3