Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Locos Traicioneros Gallos Superiores
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
40% Spel op eigen helft 60%
8 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 18.6
slecht Schieten zwak
slecht Passen zwak
zwak Verdedigen waardeloos


12e minuut.
Bernal rent richting de bal. Moreno onderschept slim de pass. Moreno probeert naar een medespeler te passen. Peña bereikt de bal nog maar net als eerste. Peña schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Pacheco is nu in balbezit. Casasnovas onderschept slim de pass. Valenzuela onderschept slim de pass. Valenzuela speelt de bal door. Duarte probeert de bal aan de voet te houden. Barreiro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Ávila is nu in balbezit. Ávila geeft een lange en hoge pass. Arias kopt de bal weg. Aparicio rent richting de bal. Aparicio draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Pacheco trapt de bal weg van het doel. Ávila heeft problemen om de bal te vangen. Ávila speelt de bal door. Casasnovas is nu in balbezit. Casasnovas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Duarte rent richting de bal. Aparicio rent richting de bal. Met opzet legt Duarte zijn tegenspeler op de grond. Duarte krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Valenzuela is nu in balbezit. Aparicio onderschept slim de pass. Duarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Aparicio onderschept slim de pass. Aparicio schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Locos Traicioneros 33%, Gallos Superiores 67%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Locos Traicioneros - Gallos Superiores 0:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Locos Traicioneros 46%, Gallos Superiores 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Locos Traicioneros - Gallos Superiores 0:0