Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Superiores CA Deslumbrantes
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
51% Spel op eigen helft 49%
10 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 20.6
poor Schieten weak
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


15e minuut.
Klungelig pakt Ortiz de bal. Chico rent richting de bal. Chico passt de bal in één keer door. Bello rent richting de bal. Bello haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Estévez is nu in balbezit. Benito verovert de bal door een tackle van achteren. Benito met een sublieme pass. Klungelig pakt Mesa de bal. Mesa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Benito rent richting de bal. Estévez is nu in balbezit. Estévez passt de bal met de wreef. Bello is nu in balbezit. Bello schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Paniagua trapt de bal weg. Klungelig pakt Ortiz de bal. Chico onderschept slim de pass. Klungelig pakt Bello de bal. Bello schiet op doel. Paniagua bokst de bal weg. Paniagua probeert naar een medespeler te passen. Barceló heeft problemen om de bal te vangen. Chico bereikt de bal nog maar net als eerste. Chico schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Benito onderschept slim de pass. Benito met een sublieme pass. Cuevas speelt de bal door. Chico bereikt de bal nog maar net als eerste. Chico draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Ortiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Prieto is nu in balbezit. Ortiz begaat een overtreding. Ortiz krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Bermúdez bereikt de bal nog maar net als eerste. Prieto verovert de bal door een tackle van achteren. Prieto passt de bal in één keer door. Mesa rent richting de bal. Mesa haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Superiores 51%, CA Deslumbrantes 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Superiores - CA Deslumbrantes 0:0

60e minuut.
Estévez bereikt de bal nog maar net als eerste. Prieto is nu in balbezit. Estévez begaat een overtreding. Prieto is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Prieto zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Prieto verovert de bal door een tackle van achteren. Prieto met een sublieme pass. Mesa bereikt de bal nog maar net als eerste. Mesa haalt uit met een fantastische trap. Abel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Superiores - CA Deslumbrantes 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Superiores 50%, CA Deslumbrantes 50%.
FC Superiores - CA Deslumbrantes 0:1