Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bravos Calientes Burlington Kickers
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
44% Spel op eigen helft 56%
9 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 17.9
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Fuentes passt de bal zonder na te denken. Mejía met een sublieme pass. Muñoz kan de bal niet met de borst controleren. Castro rent richting de bal. Castro haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Estrada zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Contreras is nu in balbezit. Contreras passt de bal in één keer door. Brugal is nu in balbezit. Brugal haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

25e minuut.
Arias onderschept slim de pass. Brugal bereikt de bal nog maar net als eerste. Brugal passt de bal zonder na te denken. Castro heeft problemen om de bal te vangen. Castro schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Aparicio speelt de bal door. Estrada rent richting de bal. Estrada met een sublieme pass. Aparicio is nu in balbezit. Aparicio haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Mejía bereikt de bal nog maar net als eerste. Mejía geeft een hoge lob. Klungelig pakt Carballo de bal. Castro is nu in balbezit. Castro schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Brugal is nu in balbezit. Brugal met een sublieme pass. Klungelig pakt Muñoz de bal. Castro rent richting de bal. Castro draait met de bal, schiet en ... Meléndez bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bravos Calientes 44%, Burlington Kickers 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bravos Calientes - Burlington Kickers 0:0

48e minuut.
Estrada raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Moreno komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Klungelig pakt Meléndez de bal. Arias rent richting de bal. Meléndez rent richting de bal. Aparicio bereikt de bal nog maar net als eerste. Aparicio draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Alcántara probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sanchez is nu in balbezit. Bello begaat een overtreding. Bello krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Ledesma geeft een lange en hoge pass. Carballo kopt de bal weg. Klungelig pakt Garrido de bal. Meléndez rent richting de bal. Meléndez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Moreno is nu in balbezit. Ochoa tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Moreno is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Moreno met een snel genomen vrije trap. Mejía controleert de bal met de borst. Castro bereikt de bal nog maar net als eerste. Castro draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Muñoz controleert de bal met de borst. Brugal rent richting de bal. Brugal met een sublieme pass. Castro is nu in balbezit. Castro draait met de bal, schiet en ... Meléndez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Carballo probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Contreras de bal. Contreras passt de bal met de wreef. Meléndez is nu in balbezit. Meléndez draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Meléndez met een harde bal richting middenveld. Aparicio is nu in balbezit. Aparicio passt de bal met de wreef. Meléndez rent richting de bal. Meléndez draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Azcona met een harde bal richting middenveld. Contreras kopt de bal weg. Sanchez rent richting de bal. Castro onderschept slim de pass. Castro draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bravos Calientes 45%, Burlington Kickers 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bravos Calientes - Burlington Kickers 0:0