Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Estrellas Norteños Patos Del Atlantico
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
44% Spel op eigen helft 56%
9 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 16.1
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


5e minuut.
Peláez met een snelle inworp. Alcázar is nu in balbezit. Fernández onderschept slim de pass. Fernández met een sublieme pass. Peláez rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Estrellas Norteños - Patos Del Atlantico 1:0

8e minuut.
Peláez geeft een lange en hoge pass. Bello is nu in balbezit. Peláez onderschept slim de pass. Klungelig pakt Barceló de bal. Barceló draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Peláez speelt de bal door. Godoy heeft problemen om de bal te vangen. Martínez is nu in balbezit. Gómez rent richting de bal. Gómez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Gómez passt de bal zonder na te denken. Fernández is nu in balbezit. Barceló tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Barceló krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Fernández rent richting de bal. Barceló onderschept slim de pass. Barceló probeert naar een medespeler te passen. Peláez is nu in balbezit. Peláez draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Nadal onderschept slim de pass. Nadal geeft de bal voor. Camacho is nu in balbezit. Gómez verovert de bal door een tackle van achteren. Gómez haalt uit met een fantastische trap. Peña verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Estrellas Norteños - Patos Del Atlantico 1:1

43e minuut.
Barceló onderschept slim de pass. Peláez rent richting de bal. Peláez haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Bello de bal onder controle te krijgen. Barreiro werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Estrellas Norteños 50%, Patos Del Atlantico 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Estrellas Norteños - Patos Del Atlantico 1:1

60e minuut.
Arias bereikt de bal nog maar net als eerste. Arias geeft een hoge lob. Martínez kopt de bal weg. Daar is Peláez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peláez draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Martínez onderschept slim de pass. Martínez geeft een lange en hoge pass. Peláez rent richting de bal. Peláez haalt uit met een fantastische trap. Bello probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Martínez probeert naar een medespeler te passen. Crisostomo geeft een hoge lob. Armenteros bereikt de bal nog maar net als eerste. Peláez is nu in balbezit. Peláez draait met de bal, schiet en ... Barreiro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Estrellas Norteños 38%, Patos Del Atlantico 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Estrellas Norteños - Patos Del Atlantico 1:1