Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Reales Gigantes Broncos del Escogido
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
43% Spel op eigen helft 57%
10 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 18.4
poor Schieten weak
poor Passen hopeless
poor Verdedigen poor


21e minuut.
Henríquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Henríquez passt de bal met de wreef. Medina is nu in balbezit. Medina schiet op doel. Na een snelle pass probeert Piña de bal onder controle te krijgen. Alcántara probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Blanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Beauchamp onderschept slim de pass. Beauchamp probeert naar een medespeler te passen. Medina rent richting de bal. Medina draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Na een snelle pass probeert Galán de bal onder controle te krijgen. Dávila verovert de bal door een tackle van achteren. Dávila met een sublieme pass. Pereira is nu in balbezit. Pereira draait met de bal, schiet en ... Alcántara probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Galán passt de bal met de wreef. Daar is Henríquez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Henríquez speelt de bal door. Medina rent richting de bal. Medina schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Reales Gigantes - Broncos del Escogido 0:1

43e minuut.
Beauchamp geeft een lange en hoge pass. Ochoa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochoa geeft een lange en hoge pass. Henríquez probeert de bal met de borst te controleren. Henríquez draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Brito raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bonilla komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Reales Gigantes 42%, Broncos del Escogido 58%.
Reales Gigantes - Broncos del Escogido 0:1

53e minuut.
Daar is Alemán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dávila probeert naar een medespeler te passen. Pereira is nu in balbezit. Moreno rent richting de bal. Moreno draait met de bal, schiet en ... Alcántara probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Reales Gigantes - Broncos del Escogido 1:1

66e minuut.
Bonilla speelt de bal door. Moreno rent richting de bal. Moreno probeert naar een medespeler te passen. Pereira bereikt de bal nog maar net als eerste. Pereira draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Reales Gigantes 44%, Broncos del Escogido 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Reales Gigantes - Broncos del Escogido 1:1