Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Batateros Del Atlantico Diablos Cibaeños
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
60% Spel op eigen helft 40%
4 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.8 gemiddelde waardering 18.5
weak Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen hopeless


3e minuut.
Molina geeft een hoge lob. Correa bereikt de bal nog maar net als eerste. Correa geeft de bal voor. Aragón bereikt de bal nog maar net als eerste. Aragón schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Batateros Del Atlantico - Diablos Cibaeños 0:1

5e minuut.
Henríquez rent richting de bal. Alarcón verovert de bal door een tackle van achteren. Alarcón passt de bal zonder na te denken. Aragón rent richting de bal. Aragón haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Daar is Molina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Medina bereikt de bal nog maar net als eerste. Alarcón speelt de bal door. Aragón is nu in balbezit. Aragón draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Abel geeft de bal voor. Medina bereikt de bal nog maar net als eerste. Molina onderschept slim de pass. Delgado is nu in balbezit. Delgado draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Aragón passt de bal met de wreef. Meléndez bereikt de bal nog maar net als eerste. Molina tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Molina krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Batateros Del Atlantico 74%, Diablos Cibaeños 26%.
Batateros Del Atlantico - Diablos Cibaeños 0:1

47e minuut.
Abel bereikt de bal nog maar net als eerste. Abel geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Colón met de inworp. Alarcón geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Henríquez geeft een hoge lob. Adrián rent richting de bal. Colón tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Adrián roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Adrián kan niet meer verder spelen. Santos komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Henríquez probeert naar een medespeler te passen. Asensio bereikt de bal nog maar net als eerste. Alarcón met een sublieme pass. Aragón is nu in balbezit. Aragón draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Molina geeft de bal voor. Santos probeert de bal aan de voet te houden. Santos geeft een lange en hoge pass. Alemán rent richting de bal. Alemán schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Batateros Del Atlantico 46%, Diablos Cibaeños 54%.
Batateros Del Atlantico - Diablos Cibaeños 0:1