Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Estrellas del Licey Batateros Del Atlantico
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
39% Spel op eigen helft 61%
11 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 18.5
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
López passt de bal met de wreef. Pérez rent richting de bal. Met opzet legt Adrián zijn tegenspeler op de grond. Adrián krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Adrián met een sublieme pass. Bonilla rent richting de bal. Bonilla probeert naar een medespeler te passen. Galán is nu in balbezit. Galán schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Klungelig pakt Delgado de bal. Delgado passt de bal zonder na te denken. Mella heeft problemen om de bal te vangen. Molina is nu in balbezit. Molina draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Asensio geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mella met een snelle inworp. Aragón bereikt de bal nog maar net als eerste. Aragón geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Galán rent richting de bal. Galán draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Estrellas del Licey - Batateros Del Atlantico 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Estrellas del Licey 42%, Batateros Del Atlantico 58%.
Estrellas del Licey - Batateros Del Atlantico 1:0

67e minuut.
López probeert naar een medespeler te passen. Paniagua bereikt de bal nog maar net als eerste. Paniagua passt de bal met de wreef. Galán bereikt de bal nog maar net als eerste. Galán schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Mejía trapt de bal weg. Mella kopt de bal weg. Abel heeft problemen om de bal te vangen. Paniagua is nu in balbezit. Paniagua geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

76e minuut.
Asensio raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Guerrero komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Henríquez probeert de bal aan de voet te houden. Guerrero bereikt de bal nog maar net als eerste. Galán onderschept slim de pass. Paniagua rent richting de bal. Paniagua haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Estrellas del Licey 36%, Batateros Del Atlantico 64%.
Estrellas del Licey - Batateros Del Atlantico 1:0