Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Patos Electricos Broncos del Escogido
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
51% Spel op eigen helft 49%
7 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 19.7
poor Schieten average
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


19e minuut.
Galván bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochoa begaat een overtreding. Galván is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Valenzuela zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Galván is nu in balbezit. Galván haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Pereira kopt de bal weg. Fuentes rent richting de bal. Armenteros verovert de bal door een tackle van achteren. Armenteros schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Patos Electricos 58%, Broncos del Escogido 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Patos Electricos - Broncos del Escogido 0:0

67e minuut.
Na een snelle pass probeert Villalona de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Esquivel zal de hoekschop nemen. Armenteros krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Patos Electricos - Broncos del Escogido 0:1

86e minuut.
Carrasco geeft een hoge lob. Inworp. Montaño met een snelle inworp. Valenzuela is nu in balbezit. Valenzuela haalt uit met een fantastische trap. Alcántara verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Valenzuela bereikt de bal nog maar net als eerste. Beauchamp is nu in balbezit. Valenzuela begaat een overtreding. Valenzuela krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Patos Electricos 44%, Broncos del Escogido 56%.
Patos Electricos - Broncos del Escogido 0:1