Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Patos Desbocados Patos Electricos
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
50% Spel op eigen helft 50%
12 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.6 gemiddelde waardering 18.4
average Schieten weak
weak Passen poor
poor Verdedigen weak


7e minuut.
Montaño kan de bal niet met de borst controleren. Inworp. Crisostomo met de inworp. Montaño bereikt de bal nog maar net als eerste. Montaño geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Luna probeert naar een medespeler te passen. Nadal is nu in balbezit. Valenzuela rent richting de bal. Luna verovert de bal door een tackle van achteren. Luna schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Burgos geeft een hoge lob. Mendizábal kopt de bal weg. Ortiz kan de bal niet met de borst controleren. Luna verovert de bal door een tackle van achteren. Luna draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Patos Desbocados - Patos Electricos 1:0

38e minuut.
Nadal haalt uit met een fantastische trap. Villalona probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Mendizábal zal de hoekschop nemen. Nadal krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

42e minuut.
Ortiz is nu in balbezit. Luna verovert de bal door een tackle van achteren. Luna met een sublieme pass. Nadal rent richting de bal. Nadal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Patos Desbocados - Patos Electricos 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Patos Desbocados 47%, Patos Electricos 53%.
Patos Desbocados - Patos Electricos 2:0

48e minuut.
López geeft een hoge lob. Contreras bereikt de bal nog maar net als eerste. Contreras geeft een lange en hoge pass. Nadal bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadal haalt uit met een fantastische trap. Paal!

50e minuut.
Ortiz geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mendizábal met een snelle inworp. Luna bereikt de bal nog maar net als eerste. Luna geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Avilés probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Nadal probeert de bal met de borst te controleren.
GOOOAAAAAAL!!!
Patos Desbocados - Patos Electricos 3:0

56e minuut.
Luna bereikt de bal nog maar net als eerste. Luna probeert naar een medespeler te passen. Valenzuela is nu in balbezit. Nadal verovert de bal door een tackle van achteren. Nadal schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Valenzuela is nu in balbezit. Luna rent richting de bal. López tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. López krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Luna schiet op doel. Villalona kopt de bal weg. Klungelig pakt Valenzuela de bal. Nadal rent richting de bal. Nadal draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Patos Desbocados - Patos Electricos 4:0

75e minuut.
Asensio rent richting de bal. Asensio geeft de bal voor. Klungelig pakt Valenzuela de bal. Nadal rent richting de bal. Nadal draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Fuentes verovert de bal door een tackle van achteren. Fuentes geeft de bal voor. De la Rosa probeert de bal met de borst te controleren. Galván is nu in balbezit. Galván haalt uit met een fantastische trap. Díez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Patos Desbocados 53%, Patos Electricos 47%.
Patos Desbocados - Patos Electricos 4:0