Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Estrellas del Licey Patos Electricos
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
32% Spel op eigen helft 68%
16 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 18.1
weak Schieten average
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen weak


3e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Cáceres trapt de bal weg. Castro kan de bal niet met de borst controleren. Paniagua is nu in balbezit. Paniagua schiet op doel. Cáceres kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Arvelo geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pérez met een snelle inworp. Paniagua bereikt de bal nog maar net als eerste. Paniagua haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Cáceres met een sublieme pass. Mella is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Alonso. Alonso krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Estrellas del Licey 29%, Patos Electricos 71%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Estrellas del Licey - Patos Electricos 0:0

56e minuut.
Pérez probeert naar een medespeler te passen. Campillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Campillo geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Aragón de bal. Aragón draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Valenzuela geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Aragón met de inworp. Paniagua is nu in balbezit. Paniagua haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Valenzuela passt de bal zonder na te denken. Ortiz rent richting de bal. Ortiz speelt de bal door. Asensio rent richting de bal. Asensio schiet op doel. De bal raakt de paal.

82e minuut.
Ortiz speelt de bal door. Mella rent richting de bal. Asensio onderschept slim de pass. Asensio haalt uit met een fantastische trap. Muñiz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Estrellas del Licey - Patos Electricos 0:1

85e minuut.
Fuentes bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuentes geeft een hoge lob. Daar is Perelló, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valenzuela bereikt de bal nog maar net als eerste. Valenzuela haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Arvelo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paniagua is nu in balbezit. Galán bereikt de bal nog maar net als eerste. Galán schiet op doel. Aragón kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Estrellas del Licey 36%, Patos Electricos 64%.
Estrellas del Licey - Patos Electricos 0:1