Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rudos del Licey Batateros Norteños
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
11 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 13.6
waardeloos Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Guillén bereikt de bal nog maar net als eerste. Guillén passt de bal in één keer door. Durán is nu in balbezit. Abel onderschept slim de pass. Abel haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Meléndez geeft een lange en hoge pass. Burgos kopt de bal weg. Klungelig pakt Díaz de bal. Abel is nu in balbezit. Abel draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Alemán geeft een lange en hoge pass. Otero kopt de bal weg. Abel bereikt de bal nog maar net als eerste. Abel haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Durán de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Santana met een sublieme pass. Guillén kopt de bal weg. Godoy controleert de bal met de borst. Díaz rent richting de bal. Díaz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Mejía kopt de bal weg. Alemán bereikt de bal nog maar net als eerste. Alemán met een sublieme pass. Campuzano rent richting de bal. Campuzano haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Guillén onderschept slim de pass. Brito verovert de bal door een tackle van achteren. Brito probeert naar een medespeler te passen. Daar is Campuzano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Campuzano draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rudos del Licey 56%, Batateros Norteños 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Rudos del Licey - Batateros Norteños 0:0

46e minuut.
Brito probeert naar een medespeler te passen. Campuzano is nu in balbezit. Met opzet legt Díaz zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Díaz naar de kleedkamers voor een vroege douche.

65e minuut.
Guillén met een sublieme pass. Burgos is nu in balbezit. Abel verovert de bal door een tackle van achteren. Abel draait met de bal, schiet en ... Durán probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Santana probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Otero is nu in balbezit. Godoy onderschept slim de pass. Godoy met een sublieme pass. Abel bereikt de bal nog maar net als eerste. Abel draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Moya verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Otero met de inworp. Guillén is nu in balbezit. Guillén geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Meléndez passt de bal in één keer door. Brito rent richting de bal. Guillén is nu in balbezit. Brito verovert de bal door een tackle van achteren. Brito haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Otero rent richting de bal. Brito verovert de bal door een tackle van achteren. Brito met een sublieme pass. Campuzano is nu in balbezit. Campuzano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rudos del Licey - Batateros Norteños 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rudos del Licey 39%, Batateros Norteños 61%.
Rudos del Licey - Batateros Norteños 0:1