Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hurones Poderosos Bohemios Electricos
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
52% Spel op eigen helft 48%
2 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 17.6
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Esquivel geeft een hoge lob. Inworp. Lorenzo met een snelle inworp. Bueno bereikt de bal nog maar net als eerste. Bueno geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Estévez verovert de bal door een tackle van achteren. Cintron onderschept slim de pass. Cintron speelt de bal door. Pimentel is nu in balbezit. Pimentel haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Pimentel bereikt de bal nog maar net als eerste. Arvelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pimentel verovert de bal door een tackle van achteren. Pimentel schiet op doel. Bermúdez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hurones Poderosos - Bohemios Electricos 0:1

25e minuut.
Inworp. Abreu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Santana rent richting de bal. Santana geeft een hoge lob. Cintron geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Hurones Poderosos - Bohemios Electricos 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hurones Poderosos 52%, Bohemios Electricos 48%.
Hurones Poderosos - Bohemios Electricos 0:2

49e minuut.
Domínguez heeft problemen om de bal te vangen. Cintron is nu in balbezit. Alcázar tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Alcázar krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Ledesma onderschept slim de pass. Ledesma geeft een lange en hoge pass. Peña rent richting de bal. Alcázar bereikt de bal nog maar net als eerste. Alcázar draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Chico geeft een hoge lob. Pimentel rent richting de bal. Aquino speelt de bal door. Pimentel is nu in balbezit. Pimentel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hurones Poderosos - Bohemios Electricos 0:3

85e minuut.
Padilla is nu in balbezit. Padilla geeft een lange en hoge pass. Pimentel kopt de bal weg. Alcázar is nu in balbezit. Alcázar haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Domínguez met een snelle inworp. Ledesma is nu in balbezit. Ledesma geeft een hoge lob. Chico bereikt de bal nog maar net als eerste. Chico schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hurones Poderosos - Bohemios Electricos 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hurones Poderosos 53%, Bohemios Electricos 47%.
Hurones Poderosos - Bohemios Electricos 0:4