Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atleticos Linieros FC_Barcelona24
Normal Tactiek 343
53% Balbezit 47%
46% Spel op eigen helft 54%
8 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 16.6
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
hopeless Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


23e minuut.
Cortés is nu in balbezit. Cortés met een sublieme pass. Dávila is nu in balbezit. Dávila haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Cuevas de bal onder controle te krijgen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Cortés bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortés schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Atleticos Linieros - FC_Barcelona24 0:1

44e minuut.
Barreiro probeert de bal aan de voet te houden. Acevedo rent richting de bal. Acevedo passt de bal zonder na te denken. Muñoz rent richting de bal. Muñoz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atleticos Linieros 49%, FC_Barcelona24 51%.
Atleticos Linieros - FC_Barcelona24 0:1

50e minuut.
Montaño kopt de bal weg. Santos rent richting de bal. Acevedo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Acevedo krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Santos rent richting de bal. Acevedo onderschept slim de pass. Acevedo passt de bal met de wreef. Muñoz rent richting de bal. Muñoz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Polanco met een snelle inworp. Acevedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Acevedo haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Camarena de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Abreu rent richting de bal. Abreu geeft een hoge lob. Camarena probeert de bal aan de voet te houden. Polanco is nu in balbezit. Polanco geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Montaño passt de bal in één keer door. Abreu bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Barreiro. Barreiro krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atleticos Linieros 42%, FC_Barcelona24 58%.
Atleticos Linieros - FC_Barcelona24 0:1