Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Toros Solitarios Batateros Occidentales
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
41% Spel op eigen helft 59%
11 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 17.7
poor Schieten poor
weak Passen weak
weak Verdedigen poor


2e minuut.
Bueno is nu in balbezit. Cintron verovert de bal door een tackle van achteren. Cintron passt de bal zonder na te denken. Aparicio is nu in balbezit. Aparicio haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Campuzano trapt de bal weg. Brito kopt de bal weg. Daar is Pacheco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pacheco draait met de bal, schiet en ... Alarcón verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Aparicio onderschept slim de pass. Aparicio speelt de bal door. López rent richting de bal. López schiet op doel. Méndez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Toros Solitarios - Batateros Occidentales 1:0

24e minuut.
López onderschept slim de pass. López speelt de bal door. Meléndez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bernal bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernal schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Inworp. Meléndez met de inworp. Cintron probeert naar een medespeler te passen. Benítez is nu in balbezit. Benítez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Cintron heeft problemen om de bal te vangen. Crespo is nu in balbezit. Met opzet legt Cintron zijn tegenspeler op de grond. Cintron krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Otero geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Beauchamp met een snelle inworp. Pacheco is nu in balbezit. Pacheco geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Brito bereikt de bal nog maar net als eerste. Benítez onderschept slim de pass. Brito tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Brito krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Aparicio onderschept slim de pass. Meléndez bereikt de bal nog maar net als eerste. Meléndez passt de bal met de wreef. Benítez bereikt de bal nog maar net als eerste. Benítez haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Toros Solitarios 38%, Batateros Occidentales 62%.
Toros Solitarios - Batateros Occidentales 1:0

63e minuut.
Beauchamp geeft een hoge lob. Otero is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Beauchamp zal de hoekschop nemen. Daar is Campuzano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alarcón probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bernal bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernal draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Toros Solitarios - Batateros Occidentales 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Toros Solitarios 45%, Batateros Occidentales 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Toros Solitarios - Batateros Occidentales 1:1