Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-05 12:28
  • Competitiewedstrijd: J-League
  • Stadion: Zero Tsu Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 2541
Zero Tsu Yokohama Hawk F.C
Normal Tactiek 442
53% Balbezit 47%
43% Spel op eigen helft 57%
9 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
28.8 gemiddelde waardering 27.6
average Schieten average
weak Passen average
poor Verdedigen weak


6e minuut.
Arakawa geeft de bal voor. Bertoldo is nu in balbezit. Rainov begaat een overtreding. Rainov krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Rainov verovert de bal door een tackle van achteren. Žuliček bereikt de bal nog maar net als eerste. Žuliček probeert naar een medespeler te passen. Daar is Hurtinov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hurtinov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Chugo probeert naar een medespeler te passen. Baoshun is nu in balbezit. Bundesen verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Bundesen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bundesen draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Tuomiranta de bal. Bundesen rent richting de bal. De bal vliegt tegen de lat. Fraser is nu in balbezit. Fraser haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zero Tsu - Yokohama Hawk F.C 0:1

40e minuut.
Žuliček is nu in balbezit. Žuliček geeft een hoge lob. Klungelig pakt Michels de bal. Hurtinov rent richting de bal. Hurtinov haalt uit met een fantastische trap. Gonda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Penadinho geeft een lange en hoge pass. Inworp. Shikamaru met een snelle inworp. Žuliček bereikt de bal nog maar net als eerste. Žuliček geeft een lange en hoge pass. Gonda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Hurtinov krijgt zijn hoofd ertegen. Gonda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zero Tsu 42%, Yokohama Hawk F.C 58%.
Zero Tsu - Yokohama Hawk F.C 0:1

51e minuut.
Rainov met een sublieme pass. Shikamaru speelt de bal door. Hurtinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Žuliček bereikt de bal nog maar net als eerste. Žuliček draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Žuliček is nu in balbezit. Žuliček passt de bal in één keer door. Yukio geeft een hoge lob. Hurtinov is nu in balbezit. Hurtinov schiet op doel. Gonda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Yukio probeert de bal met de borst te controleren. Arakawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Arakawa speelt de bal door. Fraser bereikt de bal nog maar net als eerste. Fraser draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Sakemoto met een harde bal richting middenveld. Ito kopt de bal weg. Molina probeert de bal met de borst te controleren. Fraser rent richting de bal. Fraser draait met de bal, schiet en ... Sakemoto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Arakawa passt de bal in één keer door. Rainov is nu in balbezit. Rainov met een sublieme pass. Shikamaru rent richting de bal. Shikamaru geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Bundesen probeert naar een medespeler te passen. Arakawa met een sublieme pass. Rainov controleert de bal met de borst. Fraser rent richting de bal. Fraser schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zero Tsu 43%, Yokohama Hawk F.C 57%.
Zero Tsu - Yokohama Hawk F.C 0:1