Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-24 12:28
  • Competitiewedstrijd: J-League
  • Stadion: Yuno Lovers Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3010
Yuno Lovers Happy Small Family
Normal Tactiek 442
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
7 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
21.2 gemiddelde waardering 24.6
poor Schieten poor
weak Passen average
poor Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Klungelig pakt Harasaki de bal. Masuda onderschept slim de pass. Harasaki legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Masuda is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Yong-Soo legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Kaneko verovert de bal door een tackle van achteren. Takahara onderschept slim de pass. Takahara met een sublieme pass. Klungelig pakt Shirasawa de bal. Shirasawa draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
Tajima bereikt de bal nog maar net als eerste. Tajima speelt de bal door. Nakata bereikt de bal nog maar net als eerste. Nakata draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Kakitani de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Takahara rent richting de bal. Ishimaru is nu in balbezit. Takahara is nu in balbezit. Yong-Soo onderschept slim de pass. Nasu bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Yuno Lovers - Happy Small Family 1:0

33e minuut.
Nasu geeft een lange en hoge pass. Kaneko rent richting de bal. Met opzet legt Ezoe zijn tegenspeler op de grond. Ezoe krijgt een gele kaart. Kaneko raakt geblesseerd tijdens het duel. Kaneko zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kitazawa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Tomita trapt de bal weg van het doel. Ezoe bereikt de bal nog maar net als eerste. Yong-Soo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Yong-Soo krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yuno Lovers 53%, Happy Small Family 47%.
Yuno Lovers - Happy Small Family 1:0

47e minuut.
Ishimaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Shirasawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ishimaru met een sublieme pass. Nakata is nu in balbezit. Nakata draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Yuno Lovers - Happy Small Family 1:1

57e minuut.
Takahara bereikt de bal nog maar net als eerste. Saeki onderschept slim de pass. Ishimaru schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ishimaru krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Ishimaru kopt de bal weg. Shirasawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Sakurai rent richting de bal. Shirasawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Shirasawa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Yuno Lovers - Happy Small Family 1:2

61e minuut.
Kaneko passt de bal in één keer door. Yong-Soo heeft problemen om de bal te vangen. Yong-Soo geeft een lange en hoge pass. Nasu rent richting de bal. Nasu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Kumagai rent richting de bal. Ishimaru verovert de bal door een tackle van achteren. Ishimaru speelt de bal door. Shirasawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Shirasawa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Daar is Kumagai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kumagai passt de bal zonder na te denken. Fukai is nu in balbezit. Nasu verovert de bal door een tackle van achteren. Nasu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yuno Lovers 50%, Happy Small Family 50%.
Yuno Lovers - Happy Small Family 1:2