Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Yokohama Hawk F.C Yokohama Shikas
442 Tactiek 円造
48% Balbezit 52%
59% Spel op eigen helft 41%
2 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26.8 gemiddelde waardering 31.6
average Schieten poor
weak Passen average
weak Verdedigen poor


19e minuut.
Penadinho passt de bal in één keer door. Ishimaru speelt de bal door. Klungelig pakt Arakawa de bal. Fontela verovert de bal door een tackle van achteren. Fontela geeft een lange en hoge pass. Gonda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Santos geeft een hoge lob. Ito met een sublieme pass. Chugo heeft problemen om de bal te vangen. Ienaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Ienaga haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yokohama Hawk F.C 56%, Yokohama Shikas 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Yokohama Hawk F.C - Yokohama Shikas 0:0

50e minuut.
Santos bereikt de bal nog maar net als eerste. Saldanha verovert de bal door een tackle van achteren. Nakayama maakt een afschuwelijke overtreding. Saldanha raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Saldanha kan niet meer verder spelen. Dalmaz komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Yoshida met de inworp. Santos is nu in balbezit. Santos probeert naar een medespeler te passen. Yamase bereikt de bal nog maar net als eerste. Yamase haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Fontela rent richting de bal. Fontela met een sublieme pass. Yamase bereikt de bal nog maar net als eerste. Yamase schiet op doel. Ishimaru probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Hejnal bereikt de bal nog maar net als eerste. Hejnal passt de bal zonder na te denken. Ienaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Ienaga schiet op doel. Na een snelle pass probeert Ishimaru de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yokohama Hawk F.C 61%, Yokohama Shikas 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Yokohama Hawk F.C - Yokohama Shikas 0:0