Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Yokohama Hawk F.C NaGoYa FC
442 Tactiek Win
40% Balbezit 60%
73% Spel op eigen helft 27%
0 Doelpogingen 23
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.5 gemiddelde waardering 39.8
matig Schieten solide
zwak Passen goed
zwak Verdedigen redelijk


5e minuut.
Kubatek speelt de bal door. Marăndici is nu in balbezit. Marăndici passt de bal met de wreef. Căpăţână rent richting de bal. Căpăţână draait met de bal, schiet en ... Gonda bokst de bal weg. Daar is Ito, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Căpăţână is nu in balbezit. Căpăţână schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Yokohama Hawk F.C - NaGoYa FC 0:1

8e minuut.
Piech met de inworp. Klungelig pakt Kubatek de bal. Kubatek geeft een hoge lob. Căpăţână bereikt de bal nog maar net als eerste. Căpăţână geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Yokohama Hawk F.C - NaGoYa FC 0:2

16e minuut.
Daar is Penadinho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pieris rent richting de bal. Ishimaru rent richting de bal. Căpăţână onderschept slim de pass. Căpăţână haalt uit met een fantastische trap. Gonda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Gonda speelt de bal door. Piech kopt de bal weg. Daar is Nelson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pieris rent richting de bal. Pieris geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Fraser is nu in balbezit. Szarik onderschept slim de pass. Szarik geeft een lange en hoge pass. Căpăţână bereikt de bal nog maar net als eerste. Căpăţână haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Piech is nu in balbezit. Piech met een sublieme pass. Kubatek speelt de bal door. Căpăţână bereikt de bal nog maar net als eerste. Căpăţână schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Daar is Hada, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marăndici verovert de bal door een tackle van achteren. Marăndici geeft de bal voor. Pieris maakt een snoekduik en kopt de bal. Penadinho probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Piech speelt de bal door. Pieris bereikt de bal nog maar net als eerste. Pieris passt de bal zonder na te denken. Căpăţână heeft problemen om de bal te vangen. Căpăţână haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Leier passt de bal in één keer door. Marăndici is nu in balbezit. Marăndici met een sublieme pass. Căpăţână is nu in balbezit. Căpăţână haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Yokohama Hawk F.C - NaGoYa FC 0:3

42e minuut.
Marăndici met de inworp. Căpăţână bereikt de bal nog maar net als eerste. Căpăţână geeft de bal voor. Daar is Ito, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Căpăţână kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pieris bereikt de bal nog maar net als eerste. Pieris haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Yokohama Hawk F.C - NaGoYa FC 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yokohama Hawk F.C 68%, NaGoYa FC 32%.
Yokohama Hawk F.C - NaGoYa FC 0:4

46e minuut.
Căpăţână heeft problemen om de bal te vangen. Pieris rent richting de bal. Kubatek met een sublieme pass. Căpăţână is nu in balbezit. Căpăţână schiet op doel. Paal!

50e minuut.
Inworp. Marăndici met de inworp. Ishimaru met een sublieme pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Marăndici neemt de hoekschop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Căpăţână is nu in balbezit. Căpăţână haalt uit met een fantastische trap. Gonda bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Gonda trapt de bal weg. Piech probeert naar een medespeler te passen. Pieris bereikt de bal nog maar net als eerste. Pieris schiet op doel. Gonda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Yokohama Hawk F.C - NaGoYa FC 0:5

59e minuut.
Ito rent richting de bal. Nelson geeft een lange en hoge pass. Marăndici kopt de bal weg. Căpăţână bereikt de bal nog maar net als eerste. Căpăţână geeft een lange en hoge pass. Gonda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pieris krijgt zijn hoofd ertegen. Gonda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Yokohama Hawk F.C - NaGoYa FC 0:6

60e minuut.
Căpăţână is nu in balbezit. Kubatek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubatek passt de bal zonder na te denken. Pieris rent richting de bal. Pieris schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Szarik verovert de bal door een tackle van achteren. Szarik passt de bal in één keer door. Pieris is nu in balbezit. Pieris draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Fraser kopt de bal weg. Marăndici rent richting de bal. Marăndici speelt de bal door. Căpăţână rent richting de bal. Căpăţână haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Marăndici bereikt de bal nog maar net als eerste. Marăndici passt de bal zonder na te denken. Pieris rent richting de bal. Pieris haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Penadinho de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Yokohama Hawk F.C - NaGoYa FC 0:7

84e minuut.
Kubatek probeert naar een medespeler te passen. Pieris heeft problemen om de bal te vangen. Pieris probeert naar een medespeler te passen. Căpăţână bereikt de bal nog maar net als eerste. Căpăţână schiet op doel. Gonda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yokohama Hawk F.C 79%, NaGoYa FC 21%.
Yokohama Hawk F.C - NaGoYa FC 0:7