Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-07 21:01
  • Competitiewedstrijd: J-League
  • Stadion: Swallows Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 3099
Swallows Nankatsu Niupi
Normal Tactiek Nankatsu 1
39% Balbezit 61%
76% Spel op eigen helft 24%
1 Doelpogingen 34
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 45.6
slecht Schieten zeer goed
waardeloos Passen matig
slecht Verdedigen matig


8e minuut.
Bandai onderschept slim de pass. Szarmach onderschept slim de pass. García Fernández is nu in balbezit. Nagatomi verovert de bal door een tackle van achteren. Nagatomi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Swallows - Nankatsu Niupi 1:0

13e minuut.
Czusz probeert naar een medespeler te passen. Psikuta rent richting de bal. Licheński is nu in balbezit. Licheński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Swallows - Nankatsu Niupi 1:1

14e minuut.
Psikuta bereikt de bal nog maar net als eerste. Psikuta passt de bal in één keer door. Tejas is nu in balbezit. Tejas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Swallows - Nankatsu Niupi 1:2

19e minuut.
Szarmach probeert naar een medespeler te passen. Bandai bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Czusz. Czusz krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Licheński onderschept slim de pass. Dandu is nu in balbezit. Dandu geeft een hoge lob. Tejas rent richting de bal. Tejas schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Dandu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dandu geeft de bal voor. Tejas is nu in balbezit. Tejas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Swallows - Nankatsu Niupi 1:3

29e minuut.
Psikuta passt de bal zonder na te denken. Tejas bereikt de bal nog maar net als eerste. Tejas passt de bal met de wreef. Licheński rent richting de bal. Licheński schiet op doel. De bal raakt de paal. Kakitani probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Dandu met een sublieme pass. Klungelig pakt Licheński de bal. Psikuta bereikt de bal nog maar net als eerste. Psikuta schiet op doel. Kakitani probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Swallows - Nankatsu Niupi 1:4

32e minuut.
Dandu speelt de bal door. Klungelig pakt Licheński de bal. Licheński passt de bal in één keer door. Daar is Psikuta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Psikuta draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Amaterasu geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Licheński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dandu speelt de bal door. Tejas is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Swallows - Nankatsu Niupi 1:5

39e minuut.
Licheński verovert de bal door een tackle van achteren. Licheński met een sublieme pass. Tejas is nu in balbezit. Tejas haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Inamoto de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Ueda bereikt de bal nog maar net als eerste. Ueda probeert naar een medespeler te passen. Szarmach met een sublieme pass. Klungelig pakt Tejas de bal. Tejas schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Swallows 69%, Nankatsu Niupi 31%.
Swallows - Nankatsu Niupi 1:5

53e minuut.
Psikuta bereikt de bal nog maar net als eerste. Psikuta haalt uit met een fantastische trap. Amaterasu probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Licheński zal de hoekschop nemen.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Ueda met de inworp. Czusz rent richting de bal. Czusz passt de bal met de wreef. Licheński rent richting de bal. Licheński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Miura is nu in balbezit. Czusz is nu in balbezit. Dandu probeert naar een medespeler te passen. Licheński bereikt de bal nog maar net als eerste. Licheński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Doeltrap. Akahoshi trapt de bal weg van het doel. Czusz kopt de bal weg. Licheński bereikt de bal nog maar net als eerste. Licheński haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Licheński met de inworp. Dandu geeft een lange en hoge pass. Tejas is nu in balbezit. Psikuta rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Swallows - Nankatsu Niupi 1:6

70e minuut.
Põldots kopt de bal weg. Szarmach probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Inamoto de bal. Psikuta rent richting de bal. Psikuta haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Licheński bereikt de bal nog maar net als eerste. Amaterasu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Licheński is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dandu neemt de penalty, wat een uithaal! Akahoshi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Swallows - Nankatsu Niupi 1:7

78e minuut.
Dandu rent richting de bal. Dandu geeft een lange en hoge pass. Amaterasu heeft problemen om de bal te vangen. Licheński rent richting de bal. Licheński schiet op doel. Akahoshi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Tejas is nu in balbezit. Tejas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Czusz probeert naar een medespeler te passen. Szarmach rent richting de bal. Tejas rent richting de bal. Tejas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Swallows - Nankatsu Niupi 1:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Swallows 84%, Nankatsu Niupi 16%.
Swallows - Nankatsu Niupi 1:8