Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-15 12:28
  • Competitiewedstrijd: J-League
  • Stadion: Swallows Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 3100
Swallows Okashi AFC
Normal Tactiek Z1
44% Balbezit 56%
84% Spel op eigen helft 16%
1 Doelpogingen 51
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 3
16.2 gemiddelde waardering 46.5
waardeloos Schieten formidabel
slecht Passen zeer goed
slecht Verdedigen matig


2e minuut.
Besteci bereikt de bal nog maar net als eerste. Inamoto verovert de bal door een tackle van achteren. Nakagawa rent richting de bal. Tumbaco onderschept slim de pass. Tumbaco draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Swallows - Okashi AFC 0:1

6e minuut.
Nagatomi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gąsior bereikt de bal nog maar net als eerste. Gąsior passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Sucigan de bal. Sucigan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Tychna rent richting de bal. Tychna probeert naar een medespeler te passen. Daar is Sucigan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sucigan draait met de bal, schiet en ... Nakagawa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Swallows - Okashi AFC 0:2

12e minuut.
Sucigan schiet op doel. Amaterasu probeert de bal aan de voet te houden. Besteci rent richting de bal. Besteci schiet op doel. Nakagawa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Swallows - Okashi AFC 0:3

13e minuut.
Nagatomi speelt de bal door. Gąsior rent richting de bal. Gąsior geeft een hoge lob. Besteci rent richting de bal. Besteci haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Swallows - Okashi AFC 0:4

16e minuut.
Gąsior is nu in balbezit. Gąsior met een sublieme pass. Klungelig pakt Sucigan de bal. Sucigan schiet op doel. Nakagawa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Swallows - Okashi AFC 0:5

17e minuut.
Sucigan onderschept slim de pass. Tumbaco bereikt de bal nog maar net als eerste. Sucigan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sucigan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Swallows - Okashi AFC 0:6

21e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tsukamoto zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mantas probeert naar een medespeler te passen. Sucigan rent richting de bal. Sucigan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Tychna is nu in balbezit. Tychna passt de bal met de wreef. Gąsior probeert naar een medespeler te passen. Tumbaco bereikt de bal nog maar net als eerste. Tumbaco schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Swallows - Okashi AFC 0:7

24e minuut.
Besteci bereikt de bal nog maar net als eerste. Tumbaco probeert naar een medespeler te passen. Sucigan bereikt de bal nog maar net als eerste. Besteci rent richting de bal. Besteci draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Mantas bereikt de bal nog maar net als eerste. Mantas geeft een lange en hoge pass. Sucigan rent richting de bal. Sucigan schiet op doel. Nakagawa probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

30e minuut.
Bonet met een sublieme pass. Mantas bereikt de bal nog maar net als eerste. Mantas speelt de bal door. Besteci rent richting de bal. Besteci haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Gąsior probeert naar een medespeler te passen. Tychna is nu in balbezit. Tychna geeft de bal voor. Sucigan rent richting de bal. Sucigan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Swallows - Okashi AFC 0:8

34e minuut.
Besteci is nu in balbezit. Besteci passt de bal zonder na te denken. Tumbaco probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Besteci is nu in balbezit. Besteci draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Kakitani rent richting de bal. Tychna verovert de bal door een tackle van achteren. Tychna speelt de bal door. Tumbaco bereikt de bal nog maar net als eerste. Tumbaco schiet op doel. Nakagawa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Amaterasu rent richting de bal. Amaterasu geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Gąsior zal de hoekschop nemen. Besteci krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Swallows - Okashi AFC 0:9

37e minuut.
Gąsior met een sublieme pass. Mantas bereikt de bal nog maar net als eerste. Tumbaco speelt de bal door. Besteci is nu in balbezit. Besteci schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Sucigan probeert naar een medespeler te passen. Besteci controleert de bal met de borst. Besteci met een sublieme pass. Tumbaco bereikt de bal nog maar net als eerste. Tumbaco haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Besteci probeert naar een medespeler te passen. Daar is Nagatomi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sucigan rent richting de bal. Sucigan schiet op doel. Inamoto probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Mantas geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Sucigan maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Gąsior geeft een hoge lob. Nakagawa speelt de bal door. Mantas kopt de bal weg. Besteci rent richting de bal. Besteci schiet op doel. Nakagawa bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Mantas is nu in balbezit. Mantas passt de bal in één keer door. Tumbaco is nu in balbezit. Tumbaco draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Swallows 86%, Okashi AFC 14%.
Swallows - Okashi AFC 0:9

47e minuut.
Inworp. Mantas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tychna met een sublieme pass. Besteci bereikt de bal nog maar net als eerste. Besteci schiet op doel. Nakagawa bokst de bal weg.

48e minuut.
Mantas verovert de bal door een tackle van achteren. Mantas passt de bal in één keer door. Tumbaco rent richting de bal. Besteci is nu in balbezit. Besteci schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Besteci rent richting de bal. Besteci schiet op doel. Nakagawa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Swallows - Okashi AFC 0:10

52e minuut.
Inamoto onderschept slim de pass. Gąsior is nu in balbezit. Gąsior speelt de bal door. Tumbaco bereikt de bal nog maar net als eerste. Tumbaco draait met de bal, schiet en ... Nakagawa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

53e minuut.
Sucigan heeft problemen om de bal te vangen. Miura is nu in balbezit. Sucigan verovert de bal door een tackle van achteren. Sucigan schiet op doel. Na een snelle pass probeert Kakitani de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Funakoshi met de inworp. Gąsior is nu in balbezit. Gąsior probeert naar een medespeler te passen. Tumbaco rent richting de bal. Tumbaco draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Sucigan stond buitenspel. Kakitani maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. García Moya kopt de bal weg. Mantas geeft een lange en hoge pass. Tumbaco krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Swallows - Okashi AFC 0:11

62e minuut.
Tychna passt de bal zonder na te denken. Amaterasu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sucigan schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Sucigan moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Sucigan schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

63e minuut.
Gąsior speelt de bal door. Besteci heeft problemen om de bal te vangen. Tumbaco rent richting de bal. Besteci bereikt de bal nog maar net als eerste. Besteci schiet op doel. Nakagawa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Besteci is nu in balbezit. Besteci draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Swallows - Okashi AFC 0:12

66e minuut.
Na een snelle pass probeert Bandai de bal onder controle te krijgen. Bonet probeert naar een medespeler te passen. Besteci bereikt de bal nog maar net als eerste. Besteci draait met de bal, schiet en ... Nakagawa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Swallows - Okashi AFC 0:13

68e minuut.
Gąsior rent richting de bal. Gąsior passt de bal met de wreef. Besteci bereikt de bal nog maar net als eerste. Besteci schiet op doel. Nakagawa werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Tumbaco bereikt de bal nog maar net als eerste. Tumbaco draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Swallows - Okashi AFC 0:14

70e minuut.
Tychna heeft problemen om de bal te vangen. Tychna geeft een lange en hoge pass. Tsukamoto bereikt de bal nog maar net als eerste. Tumbaco verovert de bal door een tackle van achteren. Tumbaco haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

71e minuut.
Tychna rent richting de bal. Tychna geeft de bal voor. Tsukamoto heeft problemen om de bal te vangen. Tumbaco is nu in balbezit. Tumbaco haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Mantas kopt de bal weg. Tumbaco rent richting de bal. Besteci bereikt de bal nog maar net als eerste. Besteci haalt uit met een fantastische trap. Nakagawa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Swallows - Okashi AFC 0:15

73e minuut.
Besteci is nu in balbezit. Tumbaco bereikt de bal nog maar net als eerste. Besteci bereikt de bal nog maar net als eerste. Tumbaco rent richting de bal. Tumbaco draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Funakoshi geeft een lange en hoge pass. Besteci heeft problemen om de bal te vangen. Besteci met een sublieme pass. Klungelig pakt Tumbaco de bal. Tumbaco haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Besteci kopt de bal weg. Kakitani probeert de bal aan de voet te houden. Tumbaco bereikt de bal nog maar net als eerste. Besteci is nu in balbezit. Besteci schiet op doel. Nakagawa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Amaterasu heeft problemen om de bal te vangen. Besteci rent richting de bal. Besteci haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Swallows - Okashi AFC 0:16

84e minuut.
Kakitani geeft de bal voor. Daar is Gąsior, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gąsior probeert naar een medespeler te passen. Tumbaco bereikt de bal nog maar net als eerste. Tumbaco haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Swallows 81%, Okashi AFC 19%.
Swallows - Okashi AFC 0:16