Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Happy Small Family Kagawa F.C
442 Tactiek かつぴと
43% Balbezit 57%
75% Spel op eigen helft 25%
3 Doelpogingen 33
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.3 gemiddelde waardering 40.6
average Schieten very good
weak Passen good
unsatisfactory Verdedigen weak


2e minuut.
Fukai bereikt de bal nog maar net als eerste. Illgner onderschept slim de pass. Illgner passt de bal zonder na te denken. Price bereikt de bal nog maar net als eerste. Price draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Happy Small Family - Kagawa F.C 0:1

3e minuut.
Illgner passt de bal in één keer door. Warzycha is nu in balbezit. Nakata rent richting de bal. Nakata schiet op doel. Na een snelle pass probeert Warzycha de bal onder controle te krijgen. Purcărea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

4e minuut.
Owubokiri bereikt de bal nog maar net als eerste. Ishimaru verovert de bal door een tackle van achteren. Ishimaru speelt de bal door. Nakata is nu in balbezit. Nakata schiet op doel. Purcărea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Kikuchi trapt de bal weg. Karabacak rent richting de bal. Karabacak geeft een lange en hoge pass. Price is nu in balbezit. Price haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Karabacak is nu in balbezit. Karabacak probeert naar een medespeler te passen. Illgner rent richting de bal. Price rent richting de bal. Price haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Happy Small Family - Kagawa F.C 0:2

11e minuut.
Kikuchi geeft een lange en hoge pass. Inworp. Owubokiri met een snelle inworp. Price rent richting de bal. Price haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Shirasawa is nu in balbezit. Moral verovert de bal door een tackle van achteren. Moral speelt de bal door. Illgner rent richting de bal. Illgner schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Price bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Matter geeft de bal voor. Klungelig pakt Illgner de bal. Inoue rent richting de bal. Illgner rent richting de bal. Illgner schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Warzycha speelt de bal door. Price bereikt de bal nog maar net als eerste. Price passt de bal in één keer door. Illgner rent richting de bal. Illgner draait met de bal, schiet en ... Kozawa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Happy Small Family - Kagawa F.C 0:3

28e minuut.
Owubokiri kopt de bal weg. Inoue rent richting de bal. Price onderschept slim de pass. Price controleert de bal met de borst. Price speelt de bal door. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Happy Small Family - Kagawa F.C 0:4

30e minuut.
Owubokiri passt de bal zonder na te denken. Price is nu in balbezit. Price passt de bal met de wreef. Illgner rent richting de bal. Illgner haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Karabacak met een snelle inworp. Owubokiri is nu in balbezit. Owubokiri geeft een hoge lob. Price is nu in balbezit. Price draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Happy Small Family 68%, Kagawa F.C 32%.
Happy Small Family - Kagawa F.C 0:4

46e minuut.
Inoue is nu in balbezit. Price onderschept slim de pass. Price passt de bal in één keer door. Owubokiri geeft een lange en hoge pass. Illgner maakt een snoekduik en kopt de bal. Kozawa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

48e minuut.
Kikuchi met een sublieme pass. Owubokiri is nu in balbezit. Owubokiri passt de bal met de wreef. Price rent richting de bal. Price schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Happy Small Family - Kagawa F.C 0:5

51e minuut.
Ishimaru passt de bal met de wreef. Karabacak is nu in balbezit. Karabacak passt de bal in één keer door. Price heeft problemen om de bal te vangen. Price draait met de bal, schiet en ... Kozawa bokst de bal weg.

52e minuut.
Inworp. Karabacak met een snelle inworp. Matter rent richting de bal. Matter geeft een hoge lob. Price springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Harasaki speelt de bal door. Moral bereikt de bal nog maar net als eerste. Moral geeft een lange en hoge pass. Price is nu in balbezit. Price draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Owubokiri zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Price bereikt de bal nog maar net als eerste. Price passt de bal zonder na te denken. Illgner rent richting de bal. Illgner schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Honda geeft de bal voor. Karabacak kopt de bal weg. Owubokiri geeft een hoge lob. Price rent richting de bal. Price geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Matter bereikt de bal nog maar net als eerste. Matter geeft de bal voor. Daar is Fukai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Illgner bereikt de bal nog maar net als eerste. Illgner haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Karabacak met de inworp. Illgner controleert de bal met de borst. Illgner geeft een hoge lob. Price rent richting de bal. Price schiet op doel. Kozawa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Owubokiri zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Matter is nu in balbezit. Matter geeft de bal voor. Illgner krijgt zijn hoofd ertegen. Kozawa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Karabacak verovert de bal door een tackle van achteren. Karabacak probeert naar een medespeler te passen. Price bereikt de bal nog maar net als eerste. Price haalt uit met een fantastische trap. Kozawa werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Happy Small Family - Kagawa F.C 0:6

78e minuut.
Honda bereikt de bal nog maar net als eerste. Honda geeft de bal voor. Illgner kopt de bal weg. Price rent richting de bal. Price haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Moral kopt de bal weg. Matter is nu in balbezit. Matter speelt de bal door. Price rent richting de bal. Price draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Kozawa trapt de bal weg. Owubokiri kopt de bal weg. Klungelig pakt Kikuchi de bal. Illgner bereikt de bal nog maar net als eerste. Illgner draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Owubokiri speelt de bal door. Karabacak is nu in balbezit. Ishimaru verovert de bal door een tackle van achteren. Matter onderschept slim de pass. Matter geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Happy Small Family 81%, Kagawa F.C 19%.
Happy Small Family - Kagawa F.C 0:6